Sök

Annonssamarbete med SPP

Lär dig hur ni kan locka och behålla talangerna – på kostnadsfritt webinar

Ebba Arnborg

Medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Oavsett om du är på väg att ta klivet och säkra din första superstjärna in i bolaget, eller om det är dags att poppa champagnen för att ni nått ett dussin anställda så finns ett antal fallgropar och smarta tips att ha koll på för att charma dem.

Förmåner är inte bara ett viktigt verktyg för att öka engagemanget på en arbetsplats, utan också för att attrahera och behålla de bästa talangerna.

När Benify frågade 32 000 medarbetare i Sverige vad som var viktigast för dem hamnade pension i topp. 

Den 22/9 klockan 9-10 är du välkommen till ett kostnadsfritt webinar där du får koll på vilket förmånspaket som passar just er från experterna SPP Pension & Försäkring! Läs mer och anmäl dig här!

Psst! Kan du inte just denna tid? Anmäl dig ändå - alla anmälda får en inspelning av webinaret i efterhand.

Dessutom avslöjar Benify vad medarbetarna faktiskt vill ha – och hur de själva jobbar. Välkommen!

Ta chansen att bli ett företag era medarbetare skryter om: Läs mer och anmäl dig här!

Har du koll på vad som skiljer ett smart förmånspaket åt beroende på just ditt företags storlek och fas? SPPs pensionsexpert Oscar Isvén Backlund ger dig de rätta verktygen, ett par goda råd på vägen och argumenten för varför en schysst förmån kan vara mer värt än några kronor mer på lönen här och nu.

Få koll på vilken lösning som passar dig och ditt företag bäst. Missa inte årets kunskapssafari inom pension för dig som vill ge dina anställda en förmån värd att skryta om!

Josefine Söderqvist, CHRO på Benify, kommer berätta mer om hur ni kan ge era medarbetare rätt förmåner – och avslöja hur de själva jobbar för att locka och behålla sina talanger. Bli företag dina medarbetare skryter om – med Josefines bästa råd!

Få koll på hur ni bäst värvar superstjärnor: Läs mer och anmäl dig här!

Läs mer