Sök

Lundells vecka blir podd – första avsnittet släpps idag: "Hög skvallerfaktor"

Lundells veckaBreakits podcast

Breakit

Breakit

Breakit lanserar ny podd – Lundells vecka.

Äntligen är Breakits podd tillbaka – men nu i helt nytt format.

Breakits medgrundare Stefan Lundell har tagit över som programledare och tillsammans med några av tech-Sveriges vassaste hjärnor kommer han varje vecka att bjuda på både spännande affärsskvaller och (förhoppningsvis) smarta analyser. 

“Vi har inspirerats av min fredagskrönika Lundells vecka när vi tagit fram formatet. Formen blir helt annorlunda, men vi vill ta med oss tilltalet som är tillbakalutat och lite skvallrigt”, säger Stefan Lundell.

Stefan Lundell kommer att bjuda in en handfull återkommande och utvalda gäster som han kommer att podda och diskutera tillsammans med.

I premiäravsnittet har han med sig Collector-grundaren och affärsängeln Lena Apler. De två poddar från Lena Aplers våning i centrala Göteborg och det blir ett kul snack där ingen av dem tvekar att sticka ut hakan. Även stjärninvesteraren Mikael Wintzell kommer att vara en av poddarna.

Premiäravsnittet handlar bland annat om “tandborstkungens” blåsning, Klarna-Sebastians fräcka fint, Breakit-grundarens stora miss, Paradox-gate, slakt bland betalbolagen och exit-depression. 

"Stefan är på många sätt som gjord för podd-formatet. Att han dessutom kommer att podda tillsammans med flera tunga insiders från techbranschen, snarare än att bara intervjua dem, tror vi kommer bli ett kul och spännande format", säger Jon Mauno Petterson, chefredaktör på Breakit.

In och lyssna redan nu! Du kan lyssna direkt i spelaren eller på Spotify – men avsnittet finns på alla plattformar. Sök på "Breakits Podcast" så kan du inte missa det!

Feedback? Skicka det direkt till stefan@breakit.se eller chefredaktör jon@breakit.se.

Läs mer