”Det har varit en helt ovärderlig hjälp under tillväxtresan”

”Det har varit en helt ovärderlig hjälp under tillväxtresan”

Från köp av domän till mail, hemsida och webshop. Miss Hosting har hjälpt Estetikstudion att växla upp sin närvaro på nätet – och växa i en rasande takt.

För fem år sedan startade Estetikstudion sin verksamhet med en klinik. Idag har de fyra kliniker, håller utbildningar och driver en webbshop. Med på resan har de haft Miss Hosting som hjälpt dem med allt från köp av domäner till hemsida och webbshop.

”Det har varit en helt ovärderlig hjälp för oss under tillväxtresan. De har verkligen följt oss och vi har kunnat växla upp vår närvaro på nätet på ett enkelt och smidigt sätt” säger Parisa Genaveh vd för Estetikstudion.

Vill ni också få ovärderlig hjälp? Bli kund hos Miss Hosting, från endast 9 kr per månad!

Supporten spelat en avgörande roll

En av de saker som Estetikstudion uppskattar mest med Miss Hosting är deras support.

”När vi precis startat var vi bara vi grundare och vi gjorde därför allting själv. Att fixa med hemsidan, köpa domäner och fixa mail var därför saker vi behövde jobba med på kvällar och helger. Miss Hosting har en support som är öppen dygnet runt, alla dagar och det var helt ovärderligt för oss. Vi kunde få hjälp när det passade oss – även om det var klockan tio på kvällen eller på söndagen”, säger Parisa.

En annan sak som de lyfter fram som vinnande i samarbetet är att de hela tiden har kunnat växa i sin egen takt och växla upp utan att behöva byta leverantörer. Varje gång de har behövt göra en förändring har Miss Hosting kunnat erbjuda hjälp och stöd.

”Först köpte vi domäner och sedan vägledde de oss i val av hemsida. När vi började bli stora kunde vi köpa till Office 365 och koppla på mail, och så har det fortsatt. I dag har vi både webbshop, flera kliniker och en skönhetsskola där vi håller i utbildningar”, säger hon.

Passar både stora och små bolag

Även om Estetikstudion idag är en betydligt större kund än de var för fem år sedan upplever de inte att Miss Hosting har behandlat dem olika. Servicen har varit hög – oavsett storlek på bolaget.

”Idag är vi flera anställda och är inte lika beroende av den support man kan få dygnet runt men vi uppskattar verkligen att det har varit så smidigt att växa och att Miss Hosting hela tiden hjälper oss att hålla koll på vår närvaro på nätet” säger hon och fortsätter:

”Vi behöver inte oroa oss för att vi glömmer bort en domänförnyelse eller att vi missar något annat. Miss Hosting håller oss uppdaterade och påminner om allt.”

Vill ni också få ovärderlig hjälp? Bli kund hos Miss Hosting, från endast 9 kr per månad!

Fakta Estetikstudion:
Startade 2016 med en klinik i Stockholm. Nu driver de tre kliniker i Stockholm och en i Göteborg. De arrangerar dessutom utbildningar inom skönhetsbehandlingar och har en egen webbshop.

 

Läs mer

Albert gör börsdebut den 1 oktober – värderas till 600 miljoner

Rusningen kom av sig – men nu finns det (minst) fem heta börskandidater

Rizzo Group ansöker om förlängd rekonstruktionsperiod

Läs fler artiklar
LÄS MER