Kartläggning: Det svenska fintech-undret – exklusivt för Future of credit 2021

fintech Future of credit 2021
Kartläggning: Det svenska fintech-undret – exklusivt för Future of credit 2021

Breakits stora fintech-lista 2021 – släpps exklusivt med eventet Future of credit 2021

Nu kan du ta del av Breakits nya kartläggning av Sveriges hetaste fintech-bolag – helt exklusivt för deltagarna på Future of credit 2021! Boka din biljett idag och få kartläggningen skickad till dig på en gång!

Klarna, Izettle, Tink, Trustly – det är bara några av Sveriges största fintech-framgångshistorier de senaste åren. Det fullkomligt kokar i fintech-branschen – inte minst på investerarsidan där det råder en all time high. 

I år tar vi på Breakit därför ett samlat grepp kring hela fintech-industrin. Förutom att vi fortsätter med vårt stora branschevent Breakit Fintech – Future of credit släpper vi också för första gången en stor kartläggning av Sveriges största och hetaste fintechbolag. I listan hittar du:

  • Lista över Sveriges (nästan) 50 hetaste fintech-bolag

  • Omsättning, tillväxt, marginal (lönsamhet eller negativ), kassa, antal anställda, namn på vd – för samtliga bolag

  • Vilka bolag har haft högst tillväxt i procent? Vi rankar!

  • Analystext – den svenska fintech-industrin

Samtliga siffror rör 2020. Kartläggningen levereras i PDF-format och du får också tillgång till hela kalkylarket med all rådata som du kan grotta ner dig i.

Fintech-kartläggningen är helt exklusiv för deltagarna på Breakits event Future of credit 2021 som äger rum den 30 september och går inte att få tag i på annat sätt. För att ta del av den behöver du ha en biljett till eventet – och får då fintech-listan levererad direkt till din mejlkorg på en gång! 

Ta del av fintech-kartläggningen genom att boka din biljett till Future of credit här!

På eventet får du också ta del av en mer djupgående analys av kartläggningen tillsammans med Breakits reporter Johanna Ekström som ligger bakom listan. Du får också träffa flera av toppbolagen i kartläggningen och lyssna på intressanta talare som Sebastian Siemiatkowski (Klarna), Nik Storonsky (Revolut), Lena Hackelöer (Brite) och Yosef Mohamed (Transfer Galaxy). Talarlistan och programmet fylls på löpande. 

Skaffa din biljett till Future of credit och få tillgång till stora fintech-listan 2021 här!

Future of credit är ett halvdagsevent som går av stapeln den 30 september på Clarion Sign i Stockholm. Säkra din plats här!

Läs fler artiklar
LÄS MER