Rusning till Breakits nätverk för SaaS-ledare – bara 3 platser kvar!

SaaSLeaders in SaaS

Fredrik Skantze, Hannah Meiton, Mikael Johnsson, Petter Hedborg och Helen Agering är några av profilerna i Breakits SaaS-nätverk

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakit stärker det svenska SaaS-communityt med nya nätverket Leaders in SaaS. Nu finns bara 3 platser kvar – ansök idag!

Ansökningarna till Breakits nätverk Leaders in SaaS har rasslat in sen vi lanserade nätverket och nu finns bara några enstaka platser kvar. Det stora intresset tyder på att det finns en längtan efter en mötesplats som denna – under pandemin är det en rad SaaS-tjänster (Software as a Service) som fått en rejäl skjuts i tillväxten och börsen har jublat. 

Men med snabb tillväxt kommer också utmaningar. Det är därför Breakit dragit igång nätverket Leaders in SaaS där du får träffa andra SaaS-ledare och diskutera utmaningarna du står inför på djupet. Dessutom får du lyssna till några noga utvalda gästföreläsare för att lära av de som faktiskt redan gjort resan.

Ansök till Leaders in SaaS här!

Bland dessa finns Fredrik Skantze, grundare och vd för Funnel, Petter Hedborg, grundare och vd för Modular Finance, Hannah Meiton, SaaS-profil och affärscoach på STING och Helen Agering, kommersiell chef på Kognity.

Vi vill bygga fler viktiga globala svenska SaaS-bolag

Moderator för nätverket är ett välkänt namn inom den svenska SaaS-scenen – Mikael Johnsson. Han ligger bakom riskkapitalbolaget Oxx, som enbart investerar i europeiska B2B SaaS-bolag. I portföljen finns välkända bolag som exempelvis Apica, Funnel och Peak.

"Min förhoppning är att vi i Breakits SaaS-nätverk kan sammanföra kategori-ledande bolag och team för att utbyta erfarenheter och tips och tricks på vägen så att vi kan bygga fler riktigt stora och viktiga globala svenska SaaS-bolag”, säger Mikael Johnsson.

Nätverket sträcker sig över drygt ett år (med start den 24 september 2021) och det ingår sex fysiska nätverksträffar i Stockholm där du får träffa andra medlemmar, diskutera utmaningar och lyssna till noga utvalda gästföreläsare.

Ansök till Leaders in SaaS här!

Nyfiken på innehållet? Här är några av ämnena som nätverket kommer avhandla:

  • Rätt mix av inbound- och outboundförsäljning

  • Product led growth – är det bara att lansera en prova gratis eller freemium-modell? Vilka product led growth-principer kan man ta vidare för att förbättra användarupplevelsen och effektivisera go-to-market-processen?

  • Hur ökar vi kundnöjdheten och minskar vår churn-rate?

  • Hur börjar du jobba med din API-strategi och hur mycket tid ska du lägga på det?

  • Finansiering inom SaaS – valen är många, men hur hittar du vad som passar bäst för ditt företag?

  • Behålla och rekrytera nya talanger när man växer fort – i kombination med kravet på en vass onboarding-process som funkar på distans (något som krävs idag)

Nu finns bara tre exklusiva platser kvar i nätverket (vi tar endast in 50 personer), så se till att skicka in din ansökan idag för att komma med!

Första nätverksträffen äger rum den 24 september 2021. Ansök till Leaders in SaaS här!

Läs mer