Strongers gigantiska Insta-konto försvann – nu är det uppe igen

Stronger Sociala medier träning
Strongers gigantiska Insta-konto försvann – nu är det uppe igen

Foto: Press / Skärmklipp

Tobias Blixt

Reporter

Träningsjätten Strongers konto på Instagram har över 750.000 följare – men låg under tisdagen nere under flera timmar.

Uppdatering: Under onsdagsmorgonen gick det återigen att komma in på Strongers Insta-konto.

Det snabbväxande e-handelsbolaget Stronger har på några få år växt till att omsätta över 300 miljoner kronor. Framgångar som ledde fram till att bolaget i maj i år fick nya huvudägare i form av det danska riskkapitalbolaget Polaris.

Ett av bolagets verkliga framgångsrecept har varit närvaron i sociala medier, och då framförallt på Instagram där Stronger lockat över 700.000 följare. De har själva lyft fram att kanalen varit väldigt viktig för deras framgångar.

Deras succé på Instagram har varit så stor att vi bett grundarna dela med sig av sina bästa lärdomar från att arbeta med plattformen.

Men nu verkar Stronger ha drabbats av problem. 

Deras Instagram-konto @Stronger har plötsligt försvunnit. Något som uppmärksamma läsare har tipsat Breakit om under dagen. Den som klickar på Strongers Instagram-länk via bolagets sajt kommer för närvarande också till en tom sida.

Strongers vd Annica Rantala bekräftade under tisdagseftermiddagen att bolagets konto för tillfället ligger nere, men att de hoppas ha löst problemen inom kort.

”Vi är ett varumärke som till stor del vuxit fram genom Instagram – och plattformen är fortsatt mycket viktig för oss. Kontot ligger för tillfälligt nere med anledning av tekniska problem som uppstått i en integration med en extern app, och tillsammans med Facebook jobbar vi på att få upp kontot så fort som möjligt. Vi hoppas ha löst problemet tills imorgon”, säger hon.

Läs fler artiklar
LÄS MER