Ingager plockar in ytterligare kreativ projektledare: "Kul och utmanande"

Breakit - Ingager plockar in ytterligare kreativ projektledare: "Kul och utmanande"

Sandra Lagergren, ny kreativ projektledare på Ingager. Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Reporter

Sandra Lagergren blir ny kreativ projektledare på Facebook-byrån Ingager. Här är hennes egna ord om det nya jobbet.

Varför har du sökt dig hit till nuvarande tjänst och företag?
“Jag ville inrikta mig mer digitalt och bli riktigt duktig på sociala medier och Facebook-annonsering. Jag ville även utveckla mitt ledarskap och såg därför projektledning som ett bra val. För mig är det viktigt att jobba på ett företag som är ”rätt i tiden”, har en bra affärsidé, tror på och investerar i sina anställda samt har en vision att växa och bli bäst. Det prickar Ingager in, på alla punkter.”

Var jobbade du tidigare och vad gjorde du i den tjänsten?
“Jag jobbade på ett företag inom kosmetikabranschen (Letsfaceit, red. anm.) som varumärkesansvarig, digital strateg och på slutet även som pr-ansvarig. Företaget var både distributör, ägare och tillverkare av eget kosmetikvarumärke.”  

Vad ska du göra i din nya tjänst?
“Jag är numera kreativ projektledare vilket innebär mycket kundkontakt, projektledning och kreativt arbete. Det gäller att leverera så kostnadseffektiva resultat och relevanta lösningar som möjligt till kund. Materialet ska samtidigt vara autentiskt, innovativt och intressant för respektive ändamål, vilket är både kul och utmanande!”

Vad ser du mest fram emot på ditt nya jobb?
“Att bli expert på att skapa bra och relevant innehåll för respektive kund och kanal samt att lära mig allt om Facebook-annonsering. Jag ser även fram emot de utvecklingsmöjligheter som kommer att skapas i takt med att Ingaget växer som företag.”

----------------------------------------

Fakta om Sandra Lagergren:

Ålder: 26 år

Familj: Pappa, mamma, lillasyster och hund

Bor: Södermalm, Stockholm

Intressen: “Sjunga, spela fiol och träna. Jag är ett stort fan av matlagning och hälsa i allmänhet.”

Favoritapp: Pinterest

Varför är det din favoritapp?: “Nu är visserligen Pinterest en social plattform, men även en app! Jag blir alltid glad av att ”Pinteresta”. Det finns så mycket snygga, härliga, inspirerande bilder och det bästa av allt, det tar aldrig slut.”

Berätta något om dig som inte så många vet om: “Jag älskar fart. Att köra bil till hög musik är bland det härligaste som finns.”

Läs fler artiklar
LÄS MER