I höst samlas fintech-Sverige på Future of credit – ses vi där?

fintech Future of credit 2021
Lena Hackelöer, Yosef Mohamed, Sebastian Siemiatkowski, Therese Ruth, Sara Johansson och Adam Wamai Egesa – talare på Breakits event Future of credit 2021

Lena Hackelöer, Yosef Mohamed, Sebastian Siemiatkowski, Therese Ruth, Sara Johansson och Adam Wamai Egesa är några av talarna på Breakits event Future of credit 2021

En riktigt maxad dag väntar den 30 september när Breakits fintech-event Future of credit äntligen är tillbaka i Stockholm. Spana in de första talarna och boka plats idag!

Fintech-branschen är i blixtsnabb förändring till följd av nya regleringar och innovation. Möjligheten att hämta och analysera färsk data i realtid – och hantera betalningar lika snabbt – skapar helt nya möjligheter för finansiella bolag. Nästa stora trend är open finance som kan ge ännu större möjligheter för fintech-bolagen – men hur drar vi nytta av dem? 

Även hållbarhetsfrågan är riktigt het just nu – vilken roll spelar olika fintech-aktörer när det kommer till hållbarhet i branschen och exempelvis hållbara lån? Och vilka lärdomar kan vi dra från smidiga B2C-lösningar inom betalningar – och applicera på B2B-segmentet? 

Ja, det fullkomligt bubblar om fintech-branschen och det blir en riktigt fullspäckad dag när Breakits event Future of credit är tillbaka den 30 september (bättre än någonsin) – och SOM vi längtar efter att få ses på riktigt igen! 

BOKA: Läs mer och boka din biljett till Future of credit här

Spana in de första bokade talarna till Future of credit 2021:

  • Lena Hackelöer, grundare och vd på Brite

  • Yosef Mohamed, grundare och vd på Transfer Galaxy

  • Sara Johansson, medgrundare och Chief Growth Officer på Briqpay

  • Sebastian Siemiatkowski, grundare och vd på Klarna

  • Therese Ruth, grundare och vd på Hemma Bolån

  • Adam Wamai Egesa, Head Architect och medgrundare (samt tidigare CTO och styrelseordförande) på Normative

Tillsammans med våra fintech-experter och talare djupdyker vi i ämnen som:

  • Hållbara lån. I år lägger vi ett stort fokus på hållbarhet och den roll som banker, skuldinvesterare och låntagare kan spela för att driva på en snabbare omställning. 

  • När kommer ordet “bankdagar” att vara något som endast finns i historieböckerna? Stora aktörer som Klarna och Trustly jobbar stenhårt med detta, men när blir det norm?

  • Open finance – efter open banking är nu nästa stora lagpaket på gång inom EU. Vilka möjligheter innebär det?

  • B2B payments – hur ska betalningar för företag bli lika smidiga som inom B2C?

Det och mycket mer väntar! Vi lovar att du får med dig massor av inspiration, affärsnytta, handfasta tips – och en rad nya kontakter!

Boka din plats här! Just nu kan du boka köpa våra rabatterade Early Bird-biljetter. Eventet äger rum den 30 september på Clarion Sign i Stockholm.

Huvudpartners till Future of credit 2021:

Läs mer

Rocker syns överallt med reklam – så går det för bolaget

De äger Klarna – här är de 22 största ägarna i svenska fintechjätten

Tink köptes för 18 miljarder – ökade förlusten rejält i fjol

Läs fler artiklar
LÄS MER