Sök

Annonssamarbete med Skandia

Här är nya tjänstepensionen med hälsan i fokus – som gör er till ett mer lönsamt företag

SkandiaHälsa

Ebba Arnborg

"Ett modernt företag med hållbar tillväxt i fokus behöver ta hand om sina viktigaste resurser – medarbetarna och sig själv, det är en lönsam investering", säger Jonathan Unander-Scharin, företagsrådgivare på Skandia. Därför lanserar de nu ett unikt, heltäckande och prisvärt erbjudande.

Att som företagare satsa på hälsa både för sig själv och sina medarbetare är viktigt. Det var för att hjälpa företag med detta som Skandia ihop med Breakit drog igång vårens Happy Workplace Challenge där över 200 bolag fick hjälp att må bättre på bara 30 dagar.

För att hjälpa företag att satsa på hälsan internt lanserar Skandia nu ett nytt prisvärt tjänstepensionserbjudande: Skandia Tjänstepension med Hälsa.

Är du chef eller arbetsgivare? Då vet du hur viktigt det är att alla mår bra på jobbet och kan prestera på topp. Skandia har i många år arbetat med hälsa för att deras kunder ska må bra.

Läs mer om Skandia Tjänstepension med Hälsa!

"När man mår bra ökar förutsättningarna att göra bra ifrån sig . Att sätta hälsan i fokus på företaget är helt enkelt en lönsam investering", säger Jonathan Unander-Scharin, företagsrådgivare på Skandias kontor i Stockholm.

Skandia Tjänstepension med Hälsa är ensam i sitt slag, berättar Jonathan, då den både skapar ekonomisk trygghet, förebygger sjukskrivning och hjälper till om någon på jobbet trots allt skulle bli sjuk.

”Det handlar om en heltäckande och prisvärd lösning med tillgång till våra sparformer och med gott om placeringsalternativ som bidrar till en hållbar utveckling”, förklarar han.

Tjänstepension A och O

I lösningen ingår uppstartsrådgivning till alla medarbetare och inledande rådgivning för företaget som också följs upp varje år.

"I dag är det många som har svårt att hitta kompetent personal. Om du ska vara en attraktiv arbetsgivare 2021 måste du ha ett bra helhetskoncept med tjänstepensionsförmåner", säger Jonathan Unander-Scharin.

Skandia Tjänstepension med Hälsa finns, utöver själva sparandet till pensionen, också en sjukförsäkring som täcker en del av lönen om du själv eller dina medarbetare skulle bli sjuka samt en förebyggande hälsoförsäkring för att minska risken för långa och kostsamma sjukskrivningar.

Tjänstepensionen utgör också en stor del av den totala pensionen och kan vara av stor betydelse för hur din ekonomi kommer att se ut när du går i pension.

"De företag som har helheten med tjänstepension, hälsoförsäkring och sjukförsäkring är också friskare företag generellt sett. Och friskare företag är mer lönsamma företag", säger Jonathan. 

Välj rätt tjänstepension för ditt företag – läs mer här!

Läs mer