Stjärnspäckat på Breakits 24-timmars livesändning: “Vi vill skapa förändring"

Breakit24Live

Några av de medverkande på Breakit24live den 20-21 maj kl. 07-07.

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Stjärnentreprenörer, politiker, forskare och investerare. Breakit bjuder på ett urstarkt startfält när Breakit24live (vårt alternativ till Almedalen) går av stapeln den 20 maj.

Ebba Busch, Ash Pournouri, Ibrahim Baylan, Evin Ahmad, Olof Mathé, Aysha Jones, Anna Kinberg Batra, Anna Fredrixon, Sven Hagströmer, Linda Waxin, Arash Gilan och Markus Ahlstrand är bara några av gästerna när Breakit sänder live i 24 timmar!

Under ett dygn, med start klockan 7 den 20 maj, kör vi maratonsändningen Breakit24live – vårt alternativ till Almedalen. I år är temat “näringslivet 2.0” och vårt mål är att under 24 timmar tillsammans med politiker, entreprenörer, techprofiler – och självklart dig som tittare – rita upp hur vi tillsammans vill ha det framåt. 

Hur kan vi ta de lärdomar vi fått under det senaste året och skapa ännu starkare bolag – och en bättre värld? Vilka politiska åtgärder behövs? Vad krävs av oss själva? Det blir tunga paneler och intervjuer, livespelningar, tävlingar och massor av andra oväntade inslag.

Vi bjuder på ett urstarkt startfält med över 50 medverkande gäster – och listan fylls fortfarande på! Nu släpper vi hela programmet så att du redan nu kan boka in vilka programpunkter du vill se (men helst av allt får du gärna hålla oss sällskap hela dygnet)!

Spana in alla medverkande och hela programmet här!

”Detta event ligger mig extra varmt om hjärtat då syftet är så otroligt viktigt – och jag tycker det representerar Breakits kärnvärden, och hela vår själ, så himla bra. Vi vill ju på riktigt bidra till att skapa en bättre värld. Och att vi på Breakit kan vara en drivande faktor och dessutom agera som arena där näringslivet och politiken kan mötas och faktiskt göra skillnad är fantastiskt”, säger Olivia Lindström, eventchef på Breakit som leder projektet. 

Ett exempel från förra årets Breakit24live är mötet mellan Deqa Abukar, grundare av Bling, och Breakits Stefan Lundell som ledde till initiativet SHIFT. Genom att hjälpa till att flytta kapital från innerstan till orten och landsorten hjälper vi entreprenörer i dessa områden att få fart på sina företag.

“Vårt mål är att få till fler sådana möten och att det leder till konkret handling. Alla kan prata – men vi vill också skapa förändring i praktiken”, säger Olivia Lindström.

Var kan man se sändningen?

Breakit24live kommer att sändas via Twitch och finnas tillgängligt på Breakits startsida hela dygnet. 

Så boka in den 20-21 maj, kl. 07-07, i kalendern nu! Sen är det bara bunkra upp på kaffe, ladda kaffebryggaren och göra sig redo för ett sömnlöst dygn. Spana in hela programmet till Breakit24live här!

Läs mer