Nordens hetaste SaaS-event är tillbaka – ses vi där?

SaaSSaaS summit

SaaS Summit är tillbaka den 13 oktober 2021. Foto: Jonas Borg

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakits event SaaS Summit är äntligen tillbaka i sin ursprungliga (fysiska) form! Ses vi på Cirkus i Stockholm den 13 oktober?

SaaS har på några år blivit ett av näringslivets absolut hetaste segment. Från att bara prata om mjukvara för några år sedan har nu SaaS istället blivit begreppet på allas läppar. Allt fler bolag satsar på en molnbaserad prenumerationsmodell och det har fullständigt exploderat med nya tjänster som vill kapitalisera på återkommande intäkter. 

För de som lyckas pricka rätt med sin produkt (i rätt tid och mot rätt kundgrupp) så väntar både stark tillväxt och hög lönsamhet. Det visar inte minst de skyhöga värderingarna av SaaS-bolag på börsen – och den ökade efterfrågan på B2B-tjänster som kom med det ökade distansarbetet under pandemin. 

Men med framgångar kommer också utmaningar. Snabb tillväxt innebär en hel rad nya utmaningar som alla bolag som vill skala upp ställs inför. Hur bygger man starka team och behåller företagskulturen när man skalar upp? Hur vet man när man hittat sin product/market-fit och sina idealkunder? Och balansgången mellan att lyssna på kunderna och samtidigt våga hålla fast vid sin skalbara produkt?

Dessutom har man de klassiska utmaningarna som alla SaaS-bolag tampas med: För hög churn, för långa säljcykler, för bred (eller för smal) produkt – eller helt fel pris på produkten.

Träffa och lär av andra – 100% fysiskt nätverkande

På Breakits event SaaS Summit 2021 djupdyker vi i allt detta och mycket mer! Det blir en heldag fylld av inspirerande presentationer, workshops och matnyttiga diskussioner med några av de hetaste SaaS-entreprenörerna och investerarna just nu. 

Du får träffa och lyssna till andra som haft samma utmaningar och som kan hjälpa dig att hitta nya smarta lösningar, komma loss när du kört fast med strategin eller hitta nya affärspartners.

Säkra din plats till SaaS Summit 2021 här!

Vi kommer att diskutera ämnen som:

  • Hur man bygger framgångsrika high performance-team i snabbväxande SaaS-bolag
  • Hur utvecklar man sin API-strategi?
  • Vad är egentligen rätt marknadsstrategi? Inbound vs. outbound – hur hittar vi rätt mix?
  • Vilken typ av finansiering ska man satsa på? Bootstrap, lån eller stora nyemissioner?
  • Hur kan vi jobba med vår customer success-strategi för att öka kundnöjdheten – och sänka vår churn-rate?
  • När är det dags att lansera sin SaaS-produkt på en ny marknad? Och hur förbereder man sig för en internationell expansion?

Välkommen på ett fullspäckat SaaS Summit den 13 oktober på Cirkus i Stockholm! Med vaccineringen i full gång räknar vi stenhårt med ett 100% fysiskt event i höst med massor av efterlängtat (och viktigt) nätverkande!

Programmet kommer att släppas löpande. Till vår hjälp har vi ett riktigt branschkunnigt Advisory Board som består av SaaS-profilen Hannah Meiton (som också är programkreatör för eventet), Cloud Capital-grundaren och SaaS Summit-moderatorn Johan Crona, Inventures Investment Director Tatiana Shalalvand och Pål Malmros, partner på riskkapitalbolaget Verdane.

Vi lovar att du får med dig massor av inspiration, affärsnytta, handfasta tips – och en rad nya kontakter!

Boka din biljett till SaaS Summit här! Just nu har vi rabatterat Blind Bird-pris.

 

Läs mer