Sök

Widell om konkurs-tiden: "Att misslyckas och göra det i offentligheten är stenhårt"

Perfect Day MediaMedier

Hannah Widell. Foto: Victor Enberg/Dobb 2.0

Breakit

Breakit

När Hannah Widell gästade Breakits podcast kunde vi inte motstå att prata lite om det turbulenta året med Perfect Day Media.

Tidigare i veckan rapporterade vi att tvisten mellan Perfect Day Media och konkursförvaltaren i ett av Hannah Widells och Amandas Schulmans konkursade bolag var över. Parterna hade förlikats

Nu när stormen har lagt sig blickar systrarna framåt med ett renodlat Perfect Day Media (även om de fortfarande har andra satsningar). Men i Breakits podcast berättar Hannah Widell ändå om hur det kändes under den period då det var som jobbigast i företaget.

“Alla som är entreprenörer jobbar med sina egna drömmar. Man satsar allt och det är med liv och lust, men att driva bolag som privatperson är tufft. Att misslyckas och göra det i offentligheten är stenhårt”, säger hon och fortsätter.

“Det var såklart en tid som var jättejobbig och sorglig på massor av olika sätt. Man var tvungen att begrava massor av saker som man trott på. Man vill aldrig hamna där vi hamnade, såklart.”

Hannah Widell lyfter också fram att det även kan vara jobbigt för en medievan människa att handskas med negativ rapportering – när det sker i stor omfattning.

“Det finns en person i det här. Vi blir väldigt personligt uthängda precis hela tiden och det gör väldigt ont ibland. Så är det.”

Lyssna på hela avsnittet här:

 

Läs mer