Scaleup day-tåget rullar in i Sveriges storstäder igen – ses vi i Stockholm, Göteborg eller Malmö?

Tillväxt Scaleup day 2021
Scaleup day-tåget rullar in i Sveriges storstäder igen – ses vi i Stockholm, Göteborg eller Malmö?

Hösten 2021 är Breakits tillväxtevent Scaleup day tillbaka igen. Foto: Jonas Borg och Freepik

I höst är Breakit Scaleup day, vår stora tillväxtdag tillbaka i Stockholm, Göteborg och Malmö igen. Säkra din plats redan nu – biljetter finns tillgängliga till Blind Bird-priser!

Att växla från startup till scaleup kan vara såväl spännande som utmanande – och inte helt smärtfritt. Det krävs ett snabbfotat förändringsarbete som tenderar att väcka en mängd nya frågeställningar för grundare och företagsledare. 

Efter det gångna året känns dessa utmaningar större än någonsin för svenska entreprenörer. För vissa techbolag har affärerna rasslat in i rekordfart och det har varit svårt att växla upp tillräckligt snabbt – och för många andra har det inneburit en tuff kamp om att överleva från en dag till en annan. Så vad krävs egentligen av dig som ledare som vill fortsätta växa med ditt företag – och ta det från startup till scaleup?

Det är med dessa frågor i åtanke som vi på Breakits först skapade vårt (nu mest populära) event Scaleup day – en tillväxtdag för dig som är redo att ta nästa steg med ditt bolag. Från början en dag, som sedan växte till en turné längs Sveriges storstäder – och i fjol en hel veckas livestreamat event. 

Och i höst är vår efterlängtade turné tillbaka i Stockholm, Göteborg och Malmö! Vi räknar stenhårt med att vaccinet rullats ut ordentligt till senhösten så att vi kan ses och mötas på riktigt – något vi vet att många andra också längtar efter.

Vår ambition är att du ska komma in genom dörren på morgonen som en lite vilsen startup, och lämna dagen med ett gäng viktiga insikter och nycklar som tar dig några steg närmare målet att bli en riktig scaleup. Dessutom ägnar vi en hel del tid åt reflektion och diskussion. 

Som ledare ställs man ju dagligen inför en rad utmaningar, och kan behöva ett forum för att diskutera dessa frågor med andra som kämpar med samma utmaningar. Som tur är finns det andra profiler som redan gjort (och lyckats med) resan du står inför – och som kan dela med sig av sina bästa erfarenheter och tips. 

Dessa vassa stjärnledare, entreprenörer och investerare kommer att guida dig genom tillväxtdjungeln och bjuda på sina viktigaste insikter och värsta misstag. 

Scaleup day bygger på fyra huvudblock (och sen grottar vi ner oss i mer nischade ämnen):

  • Rekrytering/ledarskap – hur kan man tänka kring rekrytering, vilken kompetens är viktig och vilken typ av företagskultur är egentligen mest framgångsrik?

  • Marknad/sälj – vad bör man tänka på i sin marknadsföring kring budskap, kanaler och budget, vilka USP:ar sticker ut och hur får man in nya kunder?

  • Finansiering – vilka strategier kan man ha kring kapitalanskaffning och varför, hur får man investerare på kroken, och var bör man lägga slantarna?

  • Utlandsexpansion – vilken typ av förarbete krävs för att kunna expandera utomlands, och hur gör man för att nå framgång när det väl är dags för expansion?

Självklart blir det också härlig energi, avslutningsmingel med bubbel och viktigt nätverkande – något som vi verkligen saknat under det gångna året.

Så – är du redo att ta ditt bolag till nästa nivå? Häng med på Scaleup day 2021 – vi lovar att du inte kommer ångra det!

Scaleup day 2021 går av stapeln den 9 november i Göteborg, 17 november i Malmö och den 23 november i Stockholm. Passa på att boka din plats innan den 31 mars då vi har Blind Bird-pris!

>> 9 november: Boka din plats till Scaleup day i Göteborg här!

>> 17 november: Boka din plats till Scaleup day i Malmö här!

>> 23 november: Boka din plats till Scaleup day i Stockholm här!

Läs fler artiklar
LÄS MER