Sök

Annonssamarbete med Breakit

Hurra! Nu kan du vinna gratisbiljetter till årets hetaste retailevent

TävlingRetail tech 2021

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Nu kan du vinna två biljetter till dig och en kollega till Breakits event Retail tech den 25 mars. Tävlingen är öppen för alla retail- och e-handelsbolag. Missa inte!

Hungrig efter tips på hur du tar ditt retailbolag till nästa nivå? Eller kanske bara rentav överlever den pågående krisen?

Nu har du en superchans att vinna två biljetter till vårt e-handelsevent Retail tech den 25 mars 2021. Under en halvdag låter vi några av landets mest framgångsrika e-handlare och retail-experter berätta om sina viktigaste lärdomar och insikter kring bland annat hur man organiserar bolaget för tillväxt, får in hållbarhet som en naturlig del av sin strategi, automatisering och hur man jobbar datadrivet.

Vi har samlat några av landets just nu hetaste e-handelsbolag och stjärnprofiler med målet att du ska maxa tillväxten i ditt retailbolag. 

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att börja följa oss på Instagram (@breakit_se) och svara på en kort fråga.

Klicka här för att vara med och tävla!

Tävlingen pågår till och med den 22 mars och den vinnande motiveringen kommer att utses av Breakits eventavdelning. Vinnaren kontaktas på mejl tisdag den 23 mars.

Huvudpartner till Retail tech 2021:

Partner:

 

Läs mer