Tävling: Vi ska kora Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021 – är det ni?

Telenor Digitalisering 5G
Tävling: Vi ska kora Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021 – är det ni?

Mest uppkopplade bolag 2021 – en tävling av Telenor och Breakit

I en tid när alla ställer om – är ni det svenska bolag som jobbar techsmartast? Nu letar vi efter er som tagit att jobba uppkopplat steget längre, och kanske lyckats maxa teamkänslan, friheten och affären genom att vara riktigt remote-friendly. Marknadsföring värd 100 000 i potten! Läs mer och nominera här!

Att vara uppkopplad handlar om teknik, men också om möjligheter: Att kunna mötas och samarbeta oavsett var man är. Att kunna nyttja tjänster som gör vardag och jobb smidigare och enklare – så att du kan få mer tid för det som är viktigt på riktigt.

Det senaste året har många hittat smarta sätt att jobba uppkopplat, digitalt och remote-first. 

Under våren kommer vi på Breakit i samarbete med Telenor att undersöka frågan ”Går det att driva bolag var som helst – och i så fall hur?” i såväl vår podcast BreakitLive som här på breakit.se.

Dessutom lanserar vi nu tävlingen: "Mest uppkopplad 2021", där vi letar efter ett bolag som jobbar riktigt uppkopplat! Kanske har ni lyckats maxa teamkänslan, friheten och affären genom att vara riktigt remote-friendly?

"Med rätt digitala förutsättningar vill vi accelerera näringslivet genom framtidssäker och digital uppkoppling. Därför är vi nu på jakt efter Sveriges mest digitala bolag som kan ge inspiration till oss och andra” säger Ulrika Steg, affärsområdeschef för Telenor Företag. 

Känner du igen dig? Då kan du nominerar dig själv (eller någon annan) här!

Vinnaren kammar hem såväl ära och berömmelse som en riktigt grym vinst: en fin statyett och diplom att stoltsera med – och marknadsföring värd 100 000 kronor här på Breakit (nativeartikel och displayannonsering).

Prisutdelning i Breakit24Live, Breakits 24-timmars podcast, den 20–21 maj.

I sin bedömning av bolagen kommer juryn, som bland annat består av Breakits Camilla Bergman samt Ulrika Steg, Andreas Kristensson och Therese Bengtsson från Telenor kika på att man jobbar på ett smart uppkopplat sätt, dagligen i alla former. Dessutom letar vi efter ett företag som är medvetet om vikten av digitalisering och har en större tanke och förståelse för hur de vill jobba uppkopplat.

“Att vara digital är inte bara att erbjuda nya tjänster och affärsmodeller, utan också att hitta nya sätt att organisera sig och bli mer effektiv”, säger Ulrika Steg. 

Läs mer om tävlingen och nominera här!

Läs fler artiklar
LÄS MER