Stjärnledarna tar dig till nya höjder i vd-nätverket CEOs in tech – gå med 2022

LedarskapCEOs in tech
Josefin Landgård, Johnny Warström, Caroline Farberger, Miki Kuusi, Lena Apler och Michael D. Watkins

Josefin Landgård, Johnny Warström, Caroline Farberger, Miki Kuusi, Lena Apler och Michael D. Watkins är några av gästerna som är/har varit gäster i CEOs in tech 2021-2022

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakits vd-nätverk CEOs in tech ska skapa Sveriges absolut bästa tech-vds. Platserna fylls snabbt upp – ansök till 2022 nu!

Kämpar du med ledarskapsfrågor och andra utmaningar med att driva ett snabbväxande techbolag? Du är inte ensam! Trots att det kan vara bland det roligaste och mest inspirerande som finns, kan det också vara raka motsatsen.

Om du dessutom själv äger bolaget eller är vd i ett ägarlett bolag är utmaningarna ännu mer speciella.

För att hjälpa startup- och tech-ledare som vill skala upp sina bolag på traven har Breakit dragit igång ett exklusivt vd-nätverk: CEOs in tech. Målet är att vi tillsammans ska skapa Sveriges bästa tech-vds.

Nätverket sträcker sig över hela 2022 (med start i februari) och det ingår sex fysiska nätverksträffar i Stockholm (det går även bra att vara med på distans) där du får träffa andra medlemmar, diskutera utmaningar och lyssna till noga utvalda gästföreläsare.

Bland de första inbjudna gästföreläsarna kan vi redan nu avslöja att Miki Kuusi, vd för matleveransbolaget Wolt, Caroline Farberger, vd för ICA Försäkring, Patrik Arnesson, vd för fotbollsappen Forza Football och Johnny Warström, vd för SaaS-bolaget Mentimeter är med. 

Tidigare gäster har bland annat varit Josefin Landgård, vd för Mantle, Nicklas Storåkers, vd för Pricerunner, Maryam Ghahremani, vd för Bambuser, författaren och professorn Michael D. WatkinsLena Apler, vd för Collector Bank, Vigor Sörman, grundare av Splay One, Caroline Fjellner, vd för &frankly och Björn Thorngren, vd för Meds.

>> Läs mer och skicka in din ansökan till CEOs in tech här

Nätverket ger dig:

  • Erfarenheter, lärdomar och misstag att lära sig av – du kan lära av andra, och andra lär av dig.
  • Ett slutet forum – en plats där det ska vara lätt att ställa svåra frågor.
  • En frizon – en andningspaus och en möjlighet för dig att zooma ut och lyfta blicken – utan krav och måsten.
  • Nya kontakter som kan leda till din personliga utveckling – men även till bolaget utveckling och framtida affärer.
  • Glädje! Genom att må bra och ha roligt bygger man också bra bolag, det är vår övertygelse. Därför kommer du inte bara att få det vanliga vd-tugget – utan också bjudas på en och annan överraskning.

Mellan träffarna kan medlemmarna diskutera utmaningar i en sluten Slack-grupp. Dessutom bjuds medlemmarna på exklusivt material särskilt framtaget för nätverket (t.ex i form av nyhetsbrev) och inbjudningar till bonusträffar, AW:s och luncher under året.

Redan nu är hälften av platserna slut – så vill du gå med i nätverket 2022 är det dags att göra det nu! Vårt krav är att du är vd för ett bolag som omsätter minst 10 miljoner kronor och har minst 10 anställda. Ansök här!

Läs mer