CEOs in tech ska skapa Sveriges bästa tech-vds – sista chansen att gå med

LedarskapCEOs in tech
Natalia Brzezinski, Vigor Sörman, Aurore Belfrage, Henrik Persson Ekdahl, Elina Berglund och Michael Watkins

Natalia Brzezinski, Vigor Sörman, Aurore Belfrage, Henrik Persson Ekdahl, Elina Berglund och Michael Watkins är gästföreläsare på CEOs in tech.

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakits nya vd-nätverk CEOs in tech ska skapa Sveriges absolut bästa tech-vds. Platserna fylls snabbt upp – sista chansen att söka!

Kämpar du med ledarskapsfrågor och andra utmaningar med att driva ett snabbväxande techbolag? Du är inte ensam! Trots att det kan vara bland det roligaste och mest inspirerande som finns, kan det också vara raka motsatsen.

Om du dessutom själv äger bolaget eller är vd i ett ägarlett bolag är utmaningarna ännu mer speciella.

För att hjälpa startup- och tech-ledare som vill skala upp sina bolag på traven har Breakit dragit igång ett exklusivt vd-nätverk: CEOs in tech. Målet är att vi tillsammans ska skapa Sveriges bästa tech-vds.

Nätverket sträcker sig över hela 2021 (med start i mars) och det ingår sex fysiska nätverksträffar i Stockholm (det går även bra att vara med på distans) där du får träffa andra medlemmar, diskutera utmaningar och lyssna till noga utvalda gästföreläsare.

Bland dessa vassa gästföreläsare finns tidigare Brilliant Minds-vd:n Natalia Brzezinski (nu strategichef på Klarna), ledarskapsprofessorn och författaren Michael Watkins, multientreprenören och techmiljardären Henrik Persson Ekdahl, Natural Cycles-grundaren Elina Berglund och grundaren till Sveriges första Youtube-nätverk SplayOne – Vigor Sörman (som nu också är ordförande i Breakits styrelse)

Nätverket leds av techprofilen Aurore Belfrage, som också kommer modererar träffarna och samtalen.

>> Läs mer och skicka in din ansökan till CEOs in tech här

Nätverket ger dig:

  • Erfarenheter, lärdomar och misstag att lära sig av – du kan lära av andra, och andra lär av dig.
  • Ett slutet forum – en plats där det ska vara lätt att ställa svåra frågor.
  • En frizon – en andningspaus och en möjlighet för dig att zooma ut och lyfta blicken – utan krav och måsten.
  • Nya kontakter som kan leda till din personliga utveckling – men även till bolaget utveckling och framtida affärer.
  • Glädje! Genom att må bra och ha roligt bygger man också bra bolag, det är vår övertygelse. Därför kommer du inte bara att få det vanliga vd-tugget – utan också bjudas på en och annan överraskning.

Mellan träffarna kan medlemmarna diskutera utmaningar i en sluten Slack-grupp. Dessutom bjuds medlemmarna på exklusivt material särskilt framtaget för nätverket (t.ex i form av nyhetsbrev) och inbjudningar till bonusträffar under året.

Det finns ett gäng platser kvar, men nu är sista chansen att ansöka. Så är du vd för ett bolag som omsätter minst 10 miljoner kronor och har minst 10 anställda – gå med i Breakits vd-nätverk här!

 

Läs mer