Vill du ta Breakits premiumtjänst till nya höjder? Här är jobbet för dig som vill vara med på en resa

Breakit
Vill du ta Breakits premiumtjänst till nya höjder? Här är jobbet för dig som vill vara med på en resa

Camilla Björkman

Vd

Breakit söker en ansvarig för Breakit Premium. Är det du?

Vi vet, vi vet. Alla bolag tycker att de är så unika och att just deras utmaningar är så speciella och utmanande.

Men faktum är att rollen som ansvarig för vår premiumtjänst Breakit Premium är utmanande att hitta rätt person till. Inte bara är vi ett litet bolag om 15 personer (som växer stadigt!), vilket kräver en entreprenöriell typ som både kan vara strategisk och samtidigt kavla upp ärmarna. Rollen i sig kräver både djupa kunskaper kring produkt, användarbeteende, försäljning och marknad. Dessutom jobbar vi med journalistik som ändå är liiite annorlunda än vanlig produktutveckling. Och som grädde på moset har vi höga ambitioner. Puh!

Men vi hyser ändå stora förhoppningar om att vi kan lyckas, så låt oss börja från början ...

Breakit är startupföretaget som på kort tid vuxit till att bli Sveriges främsta nyhetssajt om det nya näringslivet. Vår mission är att med hjärtat i tech och smart journalistik göra näringslivet bättre – mer transparent, innovativt, hållbart och kul! Det gör vi genom att rapportera om och granska branschen men även bland annat med vår klimatsatsning Breakit Impact Challenge och vår satsning Shift som verkar för att flytta kapital till entreprenörer i orten.

Genom att utmana den traditionella affärsjournalistiken och tänka nytt är vi på en kraftig tillväxtresa – och letar efter dig som vill vara en nyckelperson i den resan framåt.

Vi söker nu en affärsdriven Head of Subscription / produktägare som kan ta vår prenumerationstjänst till nästa nivå. Ditt uppdrag blir kort och gott att öka antal prenumeranter och se till att göra existerande prenumeranter supernöjda.

Det tror vi att du gör genom att bland annat utveckla produkten, paketeringen och marknadsföringen. Till din hjälp har du både Breakits utvecklingsbyrå Swace som sitter i Uppsala, Breakits redaktion och hela företaget. Detta är en nyckelroll på Breakit då vår läsaraffär blir allt viktigare och kommer att vara ett stort fokus för oss framöver.

Vi söker dig som:

 • Har +5 år erfarenhet av att arbetat med kommersiell produktutveckling (gärna prenumerationstjänster), alternativt i en närliggande roll (det kommer att vara mycket produktutveckling/IT-beställningar i början)
 • Har en strategisk höjd samtidigt som du gillar att jobba i ett litet bolag där alla kavlar upp ärmarna och jobbar operativt
 • Gillar processer, planering, uppföljning och att hela tiden jobba mot tydliga KPI:er och budget
 • Har en analytiskt förmåga kopplat till doer-anda och snabbhet
 • Är resultat- och målinriktad och tycker att det är kul att hela tiden utveckla och förbättra
 • Har ett genuint intresse för Breakits målgrupp och nisch – entreprenörer och ledare i det nya näringslivet
 • Erfarenhet av att ha lett team, samt erfarenhet från media och tech-världen, är meriterande

Vi erbjuder:

 • Att jobba i ett litet men entreprenörsdrivet bolag med höga ambitioner att växa och där det finns stora möjligheter att påverka
 • En utmanande och kul nyckelroll
 • En roll på ett företag som genuint vill bidra till en bättre värld, genom att förändra affärsjournalistiken och använda vår plattform även till att göra gott
 • Ett skönt gäng där vi jobbar hårt men samtidigt har roligt på jobbet
 • Mysiga lokaler vid Strandvägen i Stockholm, friskvårdsbidrag och gratis personlig tränare med teamet en gång i veckan
 • Attraktivt optionsprogram vid rätt profil

Låter detta intressant? Vi tillsätter rollen så fort vi hittat rätt person och har redan börjat intervjua, så skynda dig att skicka en ansökan redan nu via vårt rekryteringsbolag Head Agent. 

Varmt välkommen att söka!

Läs fler artiklar
LÄS MER