Dynamic Code vässar ledningen inför expansionen – “Väldigt viktiga delar”

Dynamic Code Hälsa
Dynamic Code vässar ledningen inför expansionen – “Väldigt viktiga delar”

Foto: Press

Tobias Blixt

Reporter

Ska växa med 30-40 anställda.

Hälsobolaget Dynamic Code, med bas i Linköping, har vuxit snabbt under coronapandemin. Mellan januari-september i fjol ökade bolaget sin försäljning med 600 procent till totalt 92,3 miljoner kronor. 

Samtidigt började Dynamic Code att ladda för expansion. Bolaget tog bland annat in Louise Nylén, tidigare på Trustly och Leo Vegas som ny vd för att leda expansionen på både befintliga och nya internationella marknader. 

Gör tunga värvningar

Nu stärker bolaget upp med ytterligare två tunga chefsposter.

Jim Rosengren, med bakgrund på Happy Socks, kliver ombord som ny kommersiell chef och han får sällskap av den nye finanschefen Johan Mark som ansluter från Houdini.

“Både Jim och Johan har erfarenhet av tillväxtbolag, e-handel och internationell miljö, vilket jag ser som väldigt viktiga delar för att ta oss vidare i vår internationella tillväxtresa. Jag är väldigt glad över denna förstärkning för vår nästa fas”, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

Dynamic Code planerar att växa med mellan 30 och 40 personer under det kommande året.

“Dynamic Code känns som ett välstrukturerat bolag med stor tillväxtpotential. Att få möjligheten att byta bransch och samtidigt vara med på en resa och ‘bygga’ ett Dynamic Code för framtida internationalisering och tillväxt känns väldigt motiverande”, säger Johan Mark.

Dynamic Codes grundare Anne Kihlgren gästade nyligen Breakit Live för att prata mer om bolagets planer. Hela avsnittet kan ni se här:

 

Läs fler artiklar
LÄS MER