Affärerna, investeringarna, skvallret och doldisbolagen du MÅSTE ha koll på – exklusivt event

Event Off the record
Jane Walerud, Carl Armfelt, Johan Brenner, Indra Sharma, Tatiana Shalalvand, Olle Aronsson, Stefan Lundell och Camilla Bergman

Jane Walerud, Carl Armfelt, Johan Brenner, Indra Sharma, Tatiana Shalalvand, Olle Aronsson, Stefan Lundell och Camilla Bergman är några av gästerna på Breakits event Off the record. Foto: Press

Välkommen på ett stekhett event om affärerna, investeringarna och de 30 mest lovande doldisbolagen att hålla koll på 2021! Bli medlem på Breakit idag för att kostnadsfritt få ta del av eventet.

Är du nyfiken på affärerna, investeringarna och tillväxtraketerna att hålla koll på inför kommande år? Missa då inte Breakits helt nya och exklusiva event Off the record den 24 februari!

Vi har bjudit in några av Sveriges vassaste techinvesterare för att prata om affärerna, investeringarna och doldisbolagen du bör ha koll på 2021. För trots att börsen står på all time high, e-handlare och SaaS-bolag växer i raketfart, och techbolag var en lysande placering 2020 är vi nyfikna på hur det blir 2021. 

Till vår hjälp har vi bland annat serieentreprenören Jane Walerud (första investeraren i Klarna), riskkapitalisten Johan Brenner, VC-investeraren Tatiana Shalalvand, stjärnförvaltaren Carl Armfelt, och Early Stage-investeraren Indra Sharma som i exklusiva intervjuer och paneldebatter kommer dela med sig av sina viktigaste insikter. 

Under två intensiva timmar kommer vi bland annat att analysera den stundande techvågen till börsen, hur bitcoin- och börsfesten påverkar värdet på onoterade techbolag samt titta närmare på branscherna där det kommer ske extra många storaffärer (uppköp och noteringar) under 2021. 

Läs mer om eventet och skaffa medlemskap här

Unik lista – de 30 doldisbolagen att hålla koll på 2021

Dessutom får du ta del av en helt unik kartläggning särskilt framtagen för detta event – en lista över Sveriges 30 mest lovande doldisbolag som är bortglömda, undervärderade och redo att ta över det svenska näringslivet.

Och inte nog med det! Eventet bjuder på en hel del hett skvaller – där Breakits medgrundare, krönikor och nyhetsjägare Stefan Lundell delar med sig av det senaste affärsskvallret i det svenska näringslivet. Det blir högt och lågt – bekräftat och obekräftat.

Off the record går av stapeln den 24 februari, mellan kl. 13-15. Eventet är helt kostnadsfritt för dig som har ett Breakit Premium-medlemskap. Är du inte medlem än? Ingen fara – du kan skaffa en prenumeration idag och ta del av eventet och allt exklusivt material på Sveriges vassaste affärssajt. Det här vill du inte missa!

Läs mer om eventet och skaffa medlemskap här

Läs mer

Off the record goes live – Breakit släpper exklusivt event för medlemmarna

Sex-entreprenörer på Östermalm, padelhall till salu – och stjärnentreprenören med Sveriges billigaste (?) bostad

Doldisen köper miljardbåt från Microsoft-grundare, Inzile-chefens mismatch och G-loots feta familjenota

Läs fler artiklar
LÄS MER