Off the record goes live – Breakit släpper exklusivt event för medlemmarna

Off the record
Off the record goes live – Breakit släpper exklusivt event för medlemmarna

Breakit

Affärerna, skvallret, investeringarna – och de 30 mest lovande doldisbolagen som du måste hålla koll på 2021.

Nu bjuder Breakit in hela sitt community till en exklusiv och stjärnspäckad eftermiddag.

Om du är Breakit-medlem har du förhoppningsvis redan som fredagsrutin att läsa vårt populära format ”Off the record”. Där bjuder vi varje vecka våra prenumeranter på allt från hårda affärsnyheter till lösare rykten och ännu obekräftad deals och scoop. 

Nu är det dags för formatet att förvandlas till ett live-event. Den 24 februari bjuder vi in alla nya och gamla Breakit-medlemmar på en exklusiv träff på temat "Affärerna och investeringar 2021”. 

Gå genast in och anmäl dig här!

Under två intensiva timmar kommer vi bland annat att analysera den stundande techvågen till börsen, hur bitcoin- och börsfesten påverkar värdet på onoterade techbolag samt titta närmare på branscherna där det kommer ske extra många storaffärer (uppköp och noteringar) under 2021. 

Unik lista med doldisbolag

Dessutom kommer vi att släppa en unik lista på 30 heta (men lite bortglömda och undervärderade) doldisbolag som alla inom techbranschen måste hålla koll på under 2021 – en lista som vi tagit fram med hjälp av Sveriges smartaste techprofiler, entreprenörer och investerare (alltså våra Premium-medlemmar).

Men inte nog med det. För att kunna grotta ner oss i det hetaste affärssnacket 2021 kommer vi även ta hjälp av serieentreprenören Jane Walerud (första investeraren i Klarna), riskkapitalisten Johan Brenner, VC-investeraren Tatiana Shalalvand, stjärnförvaltaren Carl Armfelt samt Early Stage-investeraren Indra Sharma

Sist men inte minst så kommer Breakits medgrundare, krönikor och nyhetsjägare Stefan Lundell självklart också dela med sig av det senaste affärsskvallret i det svenska näringslivet. Det blir högt och lågt – bekräftat och obekräftat.

Detta vill du inte missa – läs mer här och bli en del av Sveriges smartaste och mest nyfikna community idag.

Läs mer

EU föreslår USB-laddare som standard – Apple invänder

Sex-entreprenörer på Östermalm, padelhall till salu – och stjärnentreprenören med Sveriges billigaste (?) bostad

Malmöbolag köps upp av gigant i det tysta – och Klarnas märkliga paket

Läs fler artiklar
LÄS MER