Svenska mediaprofiler startar internationell herrmodesajt

Breakit - Svenska mediaprofiler startar internationell herrmodesajt
Victor Johansson, Per Tegelöf och Gustaf Törling.
Breakit
Breakit

Får 2 miljoner följare på Instagram redan från start.

Breakit
Breakit

Styleiswhat.com blir namnet på sajten som lanserades på måndagskvällen. Bakom satsningen står fyra relativt vämeriterade herrar:

  • Per Tegelöf, tidigare vd för magsinet Rodeo, blir vd och även den som finansierar projektet.
  • Victor Johansson, har varit nöjesredaktör för magasinet Café och blir nu chefredaktör på Style Is What.
  • Gustaf Törling som tillvardags jobbar för kosmetikjätten Estée Lauder i New York får titeln kreativ chef i teamet. 
  • Martin Söderberg, har startat Instagramkontot Styleiswhat som idag har runt 2 miljoner följare och nu alltså får en egen sajt kopplat till sig.

Planen är att bjuda läsarna på exklusiva intervjuer och fotograferingar med stjärnorna i modevärlden blandat med stiltips. På sajten den första måmaden ska bland annat finnas reportage med Michael Fassbender, Alicia Vikander och Eddie Redmayne samt en egen fotografering med Yves Saint Laurent-modellen Dakota Lee.

"Style Is What är ett parallellt heltidsjobb för både mig och Gustaf. Jag kommer fortsätta med kultur- och modebevakning för mina svenska uppdragsgivare i mån av tid, Gustaf behåller sin position som creative director för Estée Lauder Companies. Personligen ska jag klämma in en Oscarsgala mellan sajtuppdateringarna", säger Victor Johansson och tillägger:

"Med Per Tegelöf i Hongkong har vi välsignats med VD som ger oss både finansiell trygghet och kreativ frihet. En dröm för alla kreatörer".

Läs fler artiklar

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
Läs nästa artikel