Sök

Tebrito växer efter lyckobesked – firade med champagne och mjölmaskar

TebritoHållbarhetmat

Tebrito-gänget: Åsa Martén, Fredric Lindstrand Hugkeyser, Nils Österström, Nertrand Giorgi. Foto: kola Productions / tebrito /Istock

Olle Aronsson

Olle Aronsson

Medgrundare

I slutet av oktober korkades champagnen upp i Orsa efter beskedet från Livsmedelsverket.
Äntligen blev det lagligt att göra mat av insekter.
“Jämfört med nötkött minskar vi utsläppen med 99 procent”, säger Nils Österström, medgrundare till Tebrito.

  • Pris från
  • 349 kr
  • /månad

Få tillgång till all vår journalistik – bli medlem på Breakit!

Genom att fylla i din mejl och klicka på knappen samtycker du till att Breakit sparar din e-postadress. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter.

Tillgång till alla artiklar

Få det senaste först

Bli en del av vår community

  • Tillgång till alla artiklar
  • Få det senaste först
  • Bli en del av vår community

Läs mer