Rusning till Breakits vd-nätverk CEOs in tech – bara 5 platser kvar

LedarskapCEOs in tech

Natalia Brzezinski, Henrik Persson Ekdahl, Elina Berglund och Nicklas Storåkers är gästtalare på CEOs in tech. Breakits Camilla Björkman modererar alla nätverksträffar.

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakits nya vd-nätverk ska skapa Sveriges 50 bästa tech-vds. 45 vds har redan gått med – är du nästa?

Intresset för Breakits nya vd-nätverk CEOs in tech har varit rekordartat sen lanseringen i början på november. Och det är lätt att förstå varför. Att vara vd för ett bolag som är på väg att skala upp och erövra världen är bland det roligaste och mest inspirerande som finns. Men det är långt ifrån ett enkelt uppdrag. Om du dessutom själv äger bolaget eller är vd i ett ägarlett bolag är utmaningarna ännu mer speciella.

Och det är här som detta nätverk kommer in. Vi vill ge dig som vd en plattform att träffa andra vd:s, utbyta erfarenheter, lära av andra i samma sits och inte minst få ett forum som bara är för dig – med möjlighet för dig att zooma ut och lyfta blicken. 

Trots att det idag finns många olika vd-nätverk, är de inte riktigt anpassade efter vds i snabbt växande techbolag eller ägarledda bolag. 

Idén till nätverket föddes när Breakits vd Camilla Björkman (som också modererar alla nätverksträffar) tidigare i år skrev artikelserien Vd-resan på 100 dagar. En inspiration till artikelserien var bland annat boken The First 90 Days av Michael Watkins, professor inom organisationsförändringar som också är nätverkets första inbjudna gästtalare.

I medlemskapet ingår sex fysiska nätverksträffar i Stockholm – det går även bra att vara med på distans – med start i februari 2021. Mellan träffarna kan medlemmarna diskutera utmaningar i en sluten Slack-grupp. Dessutom bjuds medlemmarna på exklusivt material särskilt framtaget för nätverket (t.ex i form av nyhetsbrev) och inbjudningar till bonusträffar under året.

Ansök till Breakit CEOs in tech här

Varje nätverksträff gästas av en riktig stjärnprofil i techvärlden och föreläser eller intervjuas om ett särskilt tema. Några av dessa är Elina Berglund, grundare och vd på Natural Cycles, Natalia Brzezinski, tidigare vd för Brilliant Minds, Nicklas Storåkers, vd på Pricerunner och techmiljardären Henrik Persson Ekdahl, som bland annat ligger bakom bolag som Catena Media och Optimizer Invest.

I dagsläget är nästan alla platser fyllda med 45 medlemmar – men det är fortfarande 5 platser kvar. Omsätter ditt bolag minst 10 miljoner kronor och har minst 10 anställda så är det fritt fram att söka idag!

 

Läs mer