Breakit24Live blev årets event: "Känns fantastiskt"

Breakit
Breakit24Live blev årets event: "Känns fantastiskt"

Breakit

Vann i en av sex kategorier där Breakit var nominerade.

När coronapandemin tvingade alla att ställa in sina event gjorde Breakits eventavdelning snabbt om allting och drog istället igång det som blev Breakit24Live. En livesändning som pågick i 24 timmar med intervjuer, paneler och diskussioner.

Nu prisas satsningen på Tidskriftsdagen som årets event.

“Att på kort tid sätta ihop och sedan ro i land ett event som pågår konstant i 24 timmar, med nya programledare och gäster varje timme var en bedrift i sig, vilket inte minst märktes på hur stolta alla på Breakit var efter sändningen", säger Breakits eventchef Olivia Lindström.

"Att få det här priset som ett ytterligare betyg på hur bra vi lyckades känns fantastiskt. Jag vill också hylla vår tidigare kreativa chef Carin Roeraade som kom på hela idén.”

Var nominerade i sex kategorier

Breakit var nominerade till hela 6 priser på tidskriftsdagen. Reportern Caroline Englund var nominerad för sin granskning av e-handelsreturer med hemliga GPS-sändare inom både för Årets grepp och Årets journalist. Dessutom var eventchefen Olivia Lindström nominerad i kategorin Rising star.

Utöver det var Breakit också nominerade i kategorierna Årets affärsutveckling samt Årets ljud och rörligt.

Nomineringen från juryn till Årets event löd:

“Ur krisen föddes en ny idé i en tid då samhällsdebatten inte får stanna upp mellan näringsliv och politiker. På ett unikt sätt intar Breakit24live den digitala scenen och lyckas kombinera journalistik, entreprenörskap och interaktivitet. Resultatet är slående med höga tittarsiffror och goda intäkter.”

Läs fler artiklar
LÄS MER