Från startup till scaleup – så växer du med processer och partners (gratis kurs!)

Från startup till scaleup – så växer du med processer och partners (gratis kurs!)

På kort tid har omvärlden ritats om och många bolag behöver nu tänka om kring hur de ska växa.
Samtidigt har digitaliseringen tagit rekordfart och erbjudit ännu större möjligheter att skala snabbt.
Vi bjuder in till en maxad timme om hur du kan skala ditt bolag med ett av Sveriges just nu hetaste SaaS-bolag Scrive – anmäl dig till Scrives kurs nu!

Anmäl dig till Scrives kurs "Från startup till scaleup – så växer du med processer och partners" direkt!

Viktiga nycklar och misstag att lära sig av

Att växa handlar förstås om många olika saker, men två viktiga komponenter handlar om de två P:na: att sätta processer så att andra människor kan ta vid vad du gör, och att hitta partners (medarbetare, samarbetspartners, leverantörer och andra) som hjälper dig på din tillväxtresa. 

Sätt tydliga processer

Att växa ett bolag handlar mycket om att skala utöver dig själv. Att sätta tydliga processer, rutiner och automatisera handlingar som gör att andra kan växa. Jon Thor Sigurleifsson igenom ett antal viktiga nycklar och handfasta råd för att lyckas med detta på bästa sätt. 

Hitta rätt partners

För dig som vill veta mer om hur du kan skala ditt bolag tillsammans och med hjälp av partners – här får du bland annat lära dig om att skala, digitalisera och växa med partners, tillsammans med konkreta tips som har hjälpt Scrive-kunder som Nordnet och Quinyx. 

Allt detta och mycket mer kommer vi att djupdyka i på en digital workshop med SaaS-bolaget Scrive, som erbjuder en tjänst för e-signering.

Låter det intressant? Anmäl dig nu till Scrives kurs den 4 november klockan 09-10. Det är kostnadsfritt och du deltar enkelt online. Läs mer och anmäl dig här

Just nu ger Breakit även dig chansen att skapa gratis testkonto för e-signering hos Scrive. Hantera affärer på distans – snabbt, tryggt och enkelt! 
Testa Scrives e-signering gratis i 30 dagar här

Läs fler artiklar
LÄS MER