Sök

Annonssamarbete med Breakit

Marknadsföring x 3 – spana in höstens kurser som lyfter ditt varumärke

Breakit Crash Course

Erik Modig, Petronella Barvaeus och Edit Brunner är några av kursledarna.

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Vill du bli proffs på digital marknadsföring, varumärkesbyggande och sociala medier? Då ska du gå någon av Breakits digitala kurser i höst – direkt från soffan.

Höst betyder omstart för många, så vad passar bättre än att fylla på med ny kunskap och växla upp ditt bolag till nästa nivå?

I Breakit Crash Course hittar du nämligen under hösten ett gäng kurser som verkligen boostar ditt varumärke, din marknadsföring och din kundkommunikation. 

För dig som missat våra två omgångar av growth marketing-kursen med Erik Modig kommer nu en ny chans! Succékursen gör en tredje comeback med start 15 oktober. Fyra intensiva tillfällen (ett i veckan) som gör dig till diplomerat growth marketing-proffs!

Aldrig fått så mycket bra kunskap kombinerat med praktiskt lärande i samma kurs. Har varit en jättebra kompetensboost i marknadsföring!

Bland de andra kurserna hittar du en om varumärkesstrategi för B2B-företag. Du får lära dig att positionera ditt varumärke på marknaden, hitta er solklara identitet och får grymma tips om hur du undviker att bli utkonkurrerad av liknande tjänster.

Vi släpper också en helt ny diplomerad kurs i sociala medier-strategi. Du får lära dig att tänka nytt, smartare och mer effektivt när det kommer till att kommunicera med din målgrupp och får all nödvändig kunskap om strategi, kanalval och innehållsproduktion. Kursen består av fyra lektionstillfällen och eget hemarbete.

Syftet med Breakit Crash Course är att du ska:

  • Kompetensutveckla både dig själv och dina medarbetare/kollegor med hjälp av proffs. Kanske vill du ta tillfället i akt just nu

  • Få ett kunskapslyft smidigt och bekvämt hemma från soffan eller köksbordet

  • Göra detta live, vilket gör att du precis som på en fysisk kurs har möjlighet att direkt ställa frågor till kursledaren och göra gruppövningar med andra

Alla kurser sker i det digitala verktyget Zoom – allt du behöver är en dator eller en mobiltelefon. Kurserna är normalt två timmar och börjar klockan 13.00. Du kan gå en eller flera kurser – välj fritt! Kurserna blandar eget arbete hemma med digitala live-föreläsningar och workshops. Alla kurser har begränsat antal platser. Varmt välkommen!

Se vår kurssida här med kommande kurser (fylls på löpande). 

Här är kurserna som du kan boka nu:

14 oktober: Stärk ditt B2B-varumärke med rätt strategi (kursledare: Petronella Barvaeus)

15 oktober-11 november: Diplomerad growth marketer efter fyra tillfällen (kursledare: Erik Modig)

3-24 november: Bli en sociala medier-ninja – diplomerad kurs inom sociala medier-strategi (kursledare: Edit Brunner)

Läs mer