Annie Lööf om Breakit Live: "Känns väldigt kul"

Breakit Breakit Live
Annie Lööf om Breakit Live: "Känns väldigt kul"

Annie Lööf, partiledare Centerpartiet..

Caroline Englund

Reporter

Partiledaren Annie Lööf, C, är gäst i premiären av Breakits nya satsning Breakit Live. “Det känns väldigt kul”, säger hon till Breakit.

Varje vecka kommer Breakits redaktion tillsammans med heta gäster att analysera och diskutera de viktigaste händelserna från den svenska techbranschen – live. Sändningen klipps sedan om till en podd.

Det första avsnittet sänds idag kl 13.30 och då kommer bland annat Annie Lööf att medverka som gäst.

Det är en möjlighet att lyfta företagande, innovation och tech. För mig är detta helt klart favoritämnen så det känns väldigt kul att få vara med och inleda denna satsning hos er”, säger hon till Breakit.

Enligt Annie Lööf är bolagen inom det nya näringslivet, som Breakit bevakar, otroligt viktiga för Sverige.

“Det nya digitala näringslivet med stora, som små, företag skapar innovation, tillväxt och nya jobb. Tillsammans bidrar företagen till ett ekosystem av varor och tjänster som är viktiga för att Sverige ska ligga i framkant med att locka kompetens och skapa innovation. Det tar faktiskt hela världen framåt. Det gör också att företagen växer, kan anställa fler och stärka Sverige i den internationella konkurrens som finns”, säger hon.

I Breakit Live kommer Annie Lööf att vara med och prata techsnackisar från veckan som har gått och svara på tittarnas frågor.

I ett segment som görs i samarbete med Nordea, där även Nordeas chefsekonom Annika Winsth deltar, ska hon även diskutera hur svenska entreprenörer ska tänka inför framtiden i coronakrisens spår. 

Läs fler artiklar
LÄS MER