Skynda, skynda – nu släpper vi 100 gratis-biljetter till Scaleup Week

Scaleup Week 2020
Skynda, skynda – nu släpper vi 100 gratis-biljetter till Scaleup Week

Breakit

Nu kan du gå gratis på höstens hetaste event.

Hur byggde Bianca Ingrosso upp sitt hajpade Caia Cosmetics och sålde det för 200 miljoner inom loppet av två år? Hur förvandlade Emil Eifrém sitt grafdatabasbolag Neo4j till en skalbar miljardsuccé och vad är egentligen nyckeln till den heta SaaS-trenden där du får din produkt att sälja sig själv? 

Det är några av de heta programpunkterna som ryms inom ramarna för höstens späckade Scaleup week, ett event som passar dig som vill ta ditt bolag från startup till scaleup. Under 21–25 september kör vi en fullmatad vecka med inspiration, workshops och nätverkande. 

Eventet körs helt digitalt vilket gör att du kan hoppa in när det passar – vart du än är. 

Vi vet att frågorna och utmaningarna kan vara många när man står inför steget att växla upp sitt bolag till nästa nivå, och vad kan då vara bättre än att lyssna på lärdomar (och misstag) från entreprenör och ledare som redan gjort den resan? Corona har dessutom satt stor press på såväl samhället som näringslivet, och i de här tiderna tycker vi att det är viktigare än någonsin att stötta och inspirera varandra. 

Nu vill vi att ännu fler ska få möjlighet att ta del av eventet och släpper därför hundra gratisbiljetter till Scaleup Week. 

”Vi vet att många bolag har haft det riktigt tufft och kämpat under våren och sommaren. Genom Scaleup week vill vi ge fler chansen att rivstarta hösten med inspirerande talare, spännande debatter och nya kontakter”, säger Breakits eventchef Olivia Lindström. 

Det är först till kvarn som gäller! Du kan ta del av hela programmet och boka dina biljetter här . 

Gratisbiljetterna ger dig tillgång till hela programmet, med undantag från extra workshops och inspelat material. För att få ta del av alla workshops och inspelat material från hela veckan så finns VIP-biljett att köpa för 1450 kr.

Läs fler artiklar
LÄS MER