Redo att växla upp din startup? Nu lanserar vi Scaleup week 2020!

Scaleup Scaleup Week 2020
Redo att växla upp din startup? Nu lanserar vi Scaleup week 2020!

Towe Boström

Reporter

Premiär för Scaleup week.

Att växla från startup till scaleup kan vara såväl spännande som utmanande. Det innebär nya förändringar som tenderar att väcka en mängd nya frågeställningar för grundare och ledare. Som tur är finns det andra profiler som redan gjort (och lyckats med) resan du står inför – och som kan dela med sig av sina bästa erfarenheter och tips. 

Det är med det i åtanke som vi på Breakit först skapade vårt återkommande event Scaleup day, en tillväxtdag för dig som är redo att ta ditt bolag till nästa nivå. Det populära eventet har växt till flera städer och nu växlar vi upp konceptet genom att lansera Scaleup Week 2020. Det handlar om en hel vecka späckad med inspiration, workshops och och föreläsningar för att hjälpa dig att skala upp ditt bolag – helt digitalt. 

Vi har redan laddat upp med ett gäng riktigt tunga namn som kommer att dela sina bästa (och sämsta!) erfarenheter och tips för att ge dig de bästa verktygen. 

Tung talarlista

Bland talarna hittar vi bland annat Kerstin Cooley, Managing partner på Brightly Ventures, och superentreprenören Gunilla von Platen. Acast-grundarna Måns Ulvestam och Karl Rosander medverkar även de, liksom Yubico-grundaren Stina Ehrensvärd och Boozt-vd:n Hermann Haraldsson. Ni får inte heller missa Maryam Ghahremani som rattar det just nu stekheta livevideobolaget Bambuser. 

Under veckan, som går av stapeln i höst, kommer vi bland annat att fokusera på hur man tar in och bör tänka kring kapitalanskaffning i det nuvarande marknadsläget. En annan viktig punkt är strategin kring sälj och marknad där vi tittar närmare på hur man bygger en effektiv säljorganisation med både inbound- och outbound-försäljning. 

“Nu när vi expanderat från en dag till en hel vecka så kan vi verkligen ta ett helhetsgrepp och beröra alla kritiska frågor för en scaleup. Alltifrån företagskultur till säljstruktur och hur man ska tänka kring kapitalanskaffning", kommenterar Breakits eventchef Olivia Lindström. 

Här hittar du mer information, talarlistan (fylls på löpande ) och anmälan.

Läs fler artiklar
LÄS MER