Stjärnorna flockas till Breakit24Live: "Verkar locka många"

Breakit Breakit24-live
Stjärnorna flockas till Breakit24Live: "Verkar locka många"

Jon Wahlqvist

Webbredaktör och Nyhetschef

Stjärnentreprenörer, ministrar, forskare och investerare.
Breakit bjuder på ett stenstarkt startfält när 24-timmarssändningen Breakit24Live går av stapeln.

Vad har Sebastian Siemiatkowski, Karin Lindahl, Filip Hammar, Mouna Esmaeilzadeh, Elina Berglund, Jarno Vanhatapio, Anna Kinberg Batra, Anders Ygeman, Tommy Jacobson, Henrik Persson Ekdahl och Pär-Jörgen Pärson gemensamt?

Jo, de (och många fler!) kommer alla till storsatsningen Breakit24live – vår 24 timmar långa live-sändning som går av stapeln den 14 maj med start klockan 07.00.

Det digitala eventet kommer att fyllas med panelsamtal, debatter, intervjuer och mycket mer.

Carin Roeraade, kreativ chef och ansvarig för Breakit24Live, berättar om responsen hittills.

“Riktigt bra! Många hör av i sig och vill vara med och undrar hur de kan medverka. Det känns starkt att vi får med så många tunga och inflytesrika namn. Formatet verkar locka många.”

Vad är egentligen målet med Breakit24Live?

“Att skapa en digital mötesplats för samtal mellan entreprenörer, företag och politiker i en tid då det verkligen behövs, samt uppmuntra till nätverkande och samarbete.”

Chatta med tungviktarna

Meningen är alltså inte att du som tittare bara ska vara en passiv åskådare. Via en chatt kommer du kunna ställa frågor direkt in i sändningen, och i vår öppna Slack-kanal finns alla möjligheter att nätverka.

"Vi körde igång satsningen ett par dagar efter att beskedet om att Almedalen ställs in kom och sedan dess har vi jobbat stenhårt för att få alla bitar på plats", berättar Carin Roeraade.

Varför ska man kolla?

"Det kommer att bli riktigt spännande intervjuer med entreprenörer från hela världen, viktiga debatter och framåt natten också underhållning."

Hur kan man se sändningen?

“Vi sänder via Twitch och du kommer att kunna hitta streamen på vår startsida Breakit.se hela dagen.”

Förutom heta gäster och inspirerande samtal kommer det att pågå ett hackaton i samarbete med Nordea. Temat är att digital inklusivitet för äldre och vinnaren tar hem hela 100.000 kronor. Mer om det kan du läsa här.

Vill du veta mer om Breakit24Live och se alla medverkande – klicka här.

Läs fler artiklar
LÄS MER