Sök

Vässa din affär med Tuva Palm – gratis kurs för alla Breakit-läsare

BreakitaffärsutvecklingBreakit Crash Course

Tuva Palm. Foto: Press

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Breakit och Tuva Palm bjuder på en kurs i affärsutveckling under tuffa tider.

Svåra tider kräver snabba lösningar och som läsare av Breakit får du nu chansen att gå kursen vinkla om din affärsmodell tillsammans med techprofilen Tuva Palm – helt gratis(!). Med över 20 års erfarenhet av att expandera och digitalisera bolag som Klarna, Nordnet och Oracle i ryggen kommer Tuva Palm att dela med sig av sina bästa tips för hur du som ledare ska arbeta för att stärka företagets chanser i krisen.

“Många bolag har ställt om till den akuta krisen, kanske permitterat personal, tillhandahållet hemleverans eller till och med ställt om produktionen tillfälligt. Nu är det dags att kasta ett getöga på vad som händer efter att den akuta krisen passerat”, säger hon och fortsätter.

“Alla börjar acceptera att vi inte kommer komma tillbaka till det gamla normala, utan det blir ett nytt normala – post-corona ekonomin. Det gäller att kunna se framtida behov och hur man ställer om stegvis, för den nya verkligheten. Och det är viktigt att börja arbetet relativt tidigt. Parallellt med att man hanterar den akuta krisen.”

På den kostnadsfria kursen kommer deltagarna bland annat att få konkreta råd i hur man identifierar sina kunders nya behov och problem, hur man vinklar om affärsmodellen och vilka verktyg som finns tillgängliga.

Vad vill du att deltagarna som går kursen ska ta med sig efteråt?

“Jag hoppas att deltagarna får inspiration att titta upp över vattenytan, ovan den akuta krisen vi står i just nu, för att navigera både bolag och medarbetare mot det som kommer sen. Förhoppningen är att vända oro till handlingskraft, rädsla till inspiration och utnyttja krisen som kraft att ena och förändra. Det är ingen slump att det är i och efter kriser som nya unicorns skapats historiskt.”

Anmäl dig till kursen här – platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Läs mer