Isabella Löwengrip lägger ned företaget Löwengrip Social Relations

Löwengrip Beauty Löwengrip invest
Isabella Löwengrip lägger ned företaget Löwengrip Social Relations

Isabella Löwengrip. Foto: Sara Lindmark.

Tobias Blixt

Reporter

Löwengrip Beauty är sålt och verksamheten i Löwengrip Invest avvecklad.
Nu väljer Isabella Löwengrip att likvidera bolaget som skulle hjälpa företag att skapa kampanjer i sociala medier.

När entreprenören och influencern Isabella Löwengrip i slutet av februari avslöjade att hon sålt sitt bolag Löwengrip Beauty till norska Dermanordic passade hon också på att dela med sig av sina framtidsplaner. Efter en stormig period, där hon bland annat valde att lägga ned USA-satsningen samtidigt som hon lämnade andra bolag som hon varit med och startat, berättade hon att hon nu skulle ta det lugnt ett tag.

"Jag kommer i och med det att pausa och ha ett eller två år i lugn och ro. Det här innebär att jag har noll anställda (Löwengrip Invest har avvecklats under hösten) och inget kontor att gå till längre. Det är ett nytt liv som väntar", skrev hon på sin blogg i samband med köpet.

Nu visar nya handlingar från Bolagsverket att Isabella Löwengrip har valt att likvidera sitt bolag Löwengrip Social Relations. Det skriver Svenska Dagbladet.

Varför hon väljer att avveckla verksamheten framgår däremot inte.

"Jag brukar inte kommentera mina kunders verksamheter, det får de göra själva. Men det jag kan säga är att det här var ett tämligen odramatiskt beslut”, säger likvidatorn Johan Petersson till tidningen.

Löwengrip Social Relations skulle hjälpa företag att utveckla kampanjer i sociala medier och var ett dotterbolag till Blonde Capital, tillsammans med Löwengrip Invest och Löwengrip Beauty.

Enligt SvD omsatte bolaget, som bytte namn strax före avvecklingen, endast 130.000 kronor under 2019. 

Läs fler artiklar
LÄS MER