Nu kör vi! Scaleup day är tillbaka – större och bättre än någonsin

Tillväxt Scaleup Day
Nu kör vi! Scaleup day är tillbaka – större och bättre än någonsin

Bilder från Scaleup day 2019 med bland andra ledarskapslegendaren Jan Carlzon. Foto: Jonas Borg

I höst är Breakit Scaleup day, vår stora tillväxtdag och mest populära event någonsin, tillbaka igen. Säkra din plats redan nu – biljetter finns tillgängliga till Blind Bird-priser!

Hur går man egentligen från startup till scaleup – på riktigt? Vad kan vi lära oss av de entreprenörer och företagsledare som redan gjort resan – både gällande framgångar och misslyckanden? 

Det är frågor som många företagsledare dagligen tampas med. För att ta reda på svaret lanserade vi för två år sedan vår stora tillväxtdag Scaleup day. Det har på ett par år kommit att bli vårt mest populära event någonsin. Fjolårets event blev en stor succé med strålande betyg från deltagarna – hela 4,6 av 5 i alla tre städer. 

Otroligt trevlig dag, väldigt lärorik och intressant. Bra komponerat med blandade föreläsare. Perfekt kombination av humor och allvar. Kan varmt rekommendera eventet till andra.

Och nu tar vi nya tag. Konceptet är detsamma – en heldag med fokus på hur du växer med ditt företag, men vi fortsätter att vässa programmet och förnya innehållet. Just nu kan du köpa dina biljetter till pangpriser, vi har släppt Early Bird-biljetter till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi utlovar en fartfylld och extremt matnyttig dag där du får lyssna på några av Sveriges främsta entreprenörer och ledare. Tillsammans går vi på djupet kring ämnen som vilka faser du som företagsledare kommer att behöva ta dig igenom, hur du bygger en vinnande kultur i en scaleup, vad som krävs av dig som ledare – och många fler viktiga frågor. 

Dagen bygger på fyra huvudblock:

  • Rekrytering/ledarskap – hur kan man tänka kring rekrytering, vilken kompetens är viktig och vilken typ av företagskultur är egentligen mest framgångsrik?
  • Marknad/sälj – vad bör man tänka på i sin marknadsföring kring budskap, kanaler och budget, vilka USP:ar sticker ut och – helt enkelt – hur får man in nya kunder?
  • Finansiering – vilka strategier kan man ha kring kapitalanskaffning och varför, hur får man investerare på kroken, och var bör man lägga slantarna?
  • Utlandsexpansion – vilken typ av förarbete krävs för att kunna expandera utomlands, och hur gör man för att nå framgång när det väl är dags för expansion?

Målet är att du ska gå in genom dörren på morgonen som en startup och ut efteråt med ett gäng viktiga nycklar att använda på resan mot att bli en scaleup. Dessutom ägnar vi en hel del tid åt reflektion och diskussion med andra startupgrundare och företagsledare.

Det finns nog väldigt många fler som hade haft stor nytta av eventet.

Vi har redan släppt de första talarna, och listan fortsätter fyllas på successivt under våren. Spana in de spikade talarna här nedan:

# Robert Falk, grundare och vd på Einride

# Martina Klingvall, grundare och vd på Telness

# Emil Eifrem, grundare och vd på Neo4j

# Stina Ehrensvärd, medgrundare och vd på Yubico

# Isabella Palmgren, medgrundare och vd på Mimbly

# Karl Rosander, medgrundare av Acast

# Måns Ulvestam, medgrundare av Acast

# Mehrdad Mahdjoubi, grundare och vd på Orbital Systems

# Nanna Stranne, medgrundare av Sigmastocks

# Fredrik Skantze, medgrundare och vd på Funnel

# Erik Gatenholm, medgrundare och vd på Cellink

# Tilda Nordh, grundare av Rapide

# Gunilla von Platen, multientreprenör

# Hermann Haraldsson, vd på Boozt

# Kristina Lagerstedt, medgrundare och vd på 1928 Diagnostics

# Johan Wedin, grundare av Movebybike

Passa på att säkra en Super Early Bird-biljett som är ett av våra mest förmånliga pris. Är du grundare, entreprenör, vd, ledare – eller tror att det här är en nyttig dag som utvecklar ditt arbete – är det här ett måste för dig!

Scaleup day 2020 går av stapeln den 23 september i Stockholm, 22 oktober i Malmö och 11 november i Göteborg. 

>> 23 sept: Boka din biljett till Scaleup day Stockholm här!

>> 22 okt: Boka din biljett till Scaleup day Malmö här.

>> 11 nov: Boka din biljett till Scaleup day Göteborg här.

Självklart har vi även grupprabatter om ni är fler som vill gå. Varför inte ta med dig hela ledningsgruppen eller styrelsen? Varmt välkommen på Scaleup day 2020!

Läs fler artiklar
LÄS MER