Nu släpps biljetterna till Travel Tech – årets viktigaste event för dig i resebranschen!

Tech Resor Hotell
Nu släpps biljetterna till Travel Tech – årets viktigaste event för dig i resebranschen!

Travel Tech går av stapeln den 6 maj på Epicenter i Stockholm.

Förra årets premiärevent blev minst sagt lyckat – och nu vässar vi Travel Tech ytterligare. Säkra din plats redan nu till förmånliga Blind Bird-priser. Välkommen!

De senaste årens digitalisering inom hotell- och resebranschen öppnar upp för helt nya spelare att ta plats på marknaden – och hur folk kommer ut i världen. 

Vi har höga förväntningar på allt från unika resmål och skräddarsydda upplevelser till hållbarhet och livsstil. Dessutom blir vi mer och mer kräsna när det kommer till kundresan. Vi kräver supersnabba bokningar, personlig service och innovativa lojalitetsprogram – som inte bara handlar om att samla poäng.

Så hur kan du i turist- och resebranschen dra nytta av allt nytt som händer – och hantera utmaningarna?

Det ska Breakits panel gå till botten med under Travel Tech i Stockholm den 6 maj.

Några av dagens milstolpar:

  • Hur kan du dra nytta av digitaliseringen för att skapa ett livsstilsvarumärke snarare än resebolag eller hotellverksamhet – som i sin tur ger en närmre relation med kunden och högre lojalitet?
  • Vilka är de viktigaste trenderna inom digitalisering, turism och resor? Vi tar upp exempelvis prenumerationsmodeller och bjuder på fler strategiska tips.
  • Hur kan förändringarna som sker inom digitalisering och delningsekonomi påverka resor och turism i framtiden? Och hur kan du implementera dem i din verksamhet redan nu?
  • Ge dig ett forum att träffa både nya startups och större bolag inom resor och turism för att diskutera framtidens affärer. 

På scenen varvas konkreta case med inspirerande föreläsningar och matnyttiga diskussioner som ger dig insikter att ta med tillbaka direkt till arbetet. Vi tar helt enkelt resande, turism och affärer till nästa nivå. 

Läs mer och köp biljetter här! Biljetter till Blind Bird-priser finns i begränsad upplaga – först till kvarn. 

Hoppas vi ses den 6 maj, varmt välkommen!

Läs fler artiklar
LÄS MER