Future of Credit är tillbaka – säkra din plats idag!

fintech
Future of Credit är tillbaka – säkra din plats idag!

Future of Credit går av stapeln den 26 mars på Epicenter i Stockholm.

Premiäreventet blev minst sagt en succé. Nu lägger vi i nästa växel och du är varmt välkommen den 26 mars 2020. Köp din biljett redan nu!

Fintech-branschen är stekhet, och ett av de segment som det händer allra mest inom är krediter och lån. Aldrig någonsin har det funnits så många nischbanker som erbjuder liknande produkter eller automatiserade tjänster för att mäta konsumenters kreditnivå på riktigt. 

För att ta reda på vad som gäller just nu inom branschen – och hur du hanterar alla dess utmaningar – arrangerar Breakit Future of Credit. Eventet går av stapeln den 26 mars och, precis som förra gången, håller vi till på Epicenter i Stockholm.

Vi har lyssnat på er som var med sist – och för att vässa eventet till sin spets lägger vi den här gången större fokus på trendspaning och framtidsvisioner. 

Vi tar framtidens lån och krediter till nästa nivå

Future of Credit är en halvdag om digitaliseringen av affärs- och teknikutvecklingen av lån- och kreditmarknaden där du som deltagare får med dig inspiration, affärsnytta och handfasta tips att ta med dig direkt till kontoret.

Självklart blir det även en hel del nätverkande med branschkollegor, fintech-startups och investerare. 

Säkra din plats redan idag till årets hetaste fintech-event om framtidens lån och krediter.

Läs mer om eventet och köp biljetter här.

Vill du synas som partner under eventet? Kontakta Breakits key account Emelina Seppänen på emelina@breakit.se eller 076-199 51 83.

Välkommen!

Läs fler artiklar
LÄS MER