Säkra din plats till Nordens hetaste SaaS-event – förra upplagan sålde slut!

Oracle Netsuite SaaS summit
Säkra din plats till Nordens hetaste SaaS-event – förra upplagan sålde slut!

Saas Summit arrangeras den 8 oktober på Cirkus i Stockholm.

Den 8 oktober 2020 kommer SaaS Summit tillbaka, och blir större än någonsin. Nu bjuder vi in alla nordiska länder. Biljetter tillgängliga!

När Breakit i höstas lanserade sitt första SaaS-event blev det snabbt uppenbart att ämnet var stekhett. Biljetterna sålde slut i rekordfart och vi fick byta lokaler för att få plats med alla deltagare.

På grund av den höga efterfrågan kommer vi den här gången att flytta hela eventet till Cirkus i Stockholm – och eventet vänder sig till alla nordiska länder.

Så lyckas du inom SaaS-branschen

De senaste åren har allt fler entreprenörer (och investerare) börjat rikta sina blickar mot det som kallas för Software as a service, eller SaaS, och potentialen inom segmentet är stor.  

Samtidigt har SaaS-bolag (som alla företag) en rad utmaningar: För hög churn, för långa säljcykler, för bred produkt (eller för smal) – eller kanske helt enkelt fel pris på produkten.

Att träffa och lyssna till andra som haft samma utmaningar kan hjälpa dig som beslutsfattare i SaaS-branschen att hitta nya smarta lösningar, komma loss när du kört fast med strategin eller hitta nya affärspartners. 

Nu finns biljetter tillgängliga – för hela Norden

SaaS Summit riktar sig till företag av alla storlekar (och investerare), under det senaste evenemanget deltog chefer och anställda från en rad framstående SaaS-bolag.

Det utlovas trendspaning av rang och en talarlista fylld av spännande människor från snabbväxande SaaS-bolag från hela Norden.

Säkra din plats till Nordens hetaste SaaS-event redan idag!

Läs mer om eventet och köp biljetter här.

Läs fler artiklar
LÄS MER