SaaS-summit blev en succé – nu växlar Breakit upp och satsar på hela Norden

SaaS summit
SaaS-summit blev en succé – nu växlar Breakit upp och satsar på hela Norden

Breakit

Breakits succé-event SaaS-Summit kommer tillbaka 2020 – och blir nu större än någonsin.

När Breakit i höstas lanserade sitt första SaaS-event blev det snabbt uppenbart att ämnet var stekhett. De senaste åren har allt fler entreprenörer (och investerare) börjat rikta sina blickar mot det som kallas för Software as a Service, och potentialen inom segmentet är stor.  

Men det är samtidigt entreprenörer som ställs inför en rad nya problem och utmaningar som ska lösas.

Kanske var det därför inte så konstigt att biljetterna sålde slut i rekordfart och att vi fick byta lokaler för att få plats med alla deltagare.

"Vårt första SaaS Summit visade verkligen att det finns ett stort och växande community av SaaS-personer i Stockholm och Sverige. Nu vill vi ta succén och utveckla Summit vidare till något större och bättre", säger Johan Crona på Cloud Capital, som Breakit arrangerade eventet tillsammans med.

Biljetterna har redan släppts och du kan boka dem här

Flyttar till Cirkus – och bjuder in hela Norden

Den här gången har event-gruppen därför tagit i från tårna när de, återigen i samarbete med Johan Crona och Cloud Capital, skapat ett nordiskt SaaS-summit. På grund av den höga efterfrågan kommer man den här gången att flytta hela eventet till Cirkus i Stockholm, och eventet vänder sig till alla nordiska länder.

“Vi har sett hur det saknas en plattform där alla entreprenörer inom SaaS i Norden kan nätverka med varandra. Därför vill vi på Breakit ta den rollen och vara en del av lösningen på många av de problem som kan uppstå när ett SaaS-bolag växer”, säger Olivia Lindström, eventchef på Breakit.

SaaS-summit riktar sig till företag av alla storlekar och under det senaste evenemanget deltog deltog chefer och anställda från en rad framstående SaaS-bolag.

Huvudpartner på eventet är Oracle Netsuite.

I år utlovar event-gruppen en talarlista fylld av spännande människor från snabbväxande SaaS-bolag från hela Norden.

Biljetterna har redan släppts och du kan boka dem här

Läs fler artiklar
LÄS MER