Hetaste julklappstipset – köp nya Jeff Bezos-boken till specialpris (bara för Breakit-läsare)

Hetaste julklappstipset – köp nya Jeff Bezos-boken till specialpris (bara för Breakit-läsare)

Bilden är ett montage. Jeff Bezos, Amazons grundare. Foto: J. Scott Applewhite/AP/TT

Nu ges den hyllade biografin om Amazon-grundaren ut på svenska. Breakits läsare får specialpris.

En snabb googling på "Jeff Bezos och entreprenörskap" ger många enkla svar.

Men det var inte några enkla strategier som gjorde Bezos till världens rikaste – eller Amazon till världens största butik.

Om man har följt Bezos och Amazon under en längre tid och mer noga, blir det tydligt hur många och djupa kriser som Amazon gått igenom och hur många vridningar av strategier som har genomförts.

Men de flesta har inte gjort det. Och det är lätt att glömma bort att alla företag har börjat från början en gång.

Köp boken till specialpris – speciellt för Breakits läsare

"En av vår tids mest visionära innovatörer"

Författaren Brad Stone är en person som följt Amazon från start som journalist. Hans bok ”Världens största butik”, som av tidningar som Financial Times och The Economist utsetts till ”årets bok”, har precis släppts på svenska i en uppdaterad utgåva.

”Jeff Bezos är en av vår tids mest visionära, fokuserade och ihärdiga innovatörer – och liksom Steve Jobs omformar han och uppfinner helt nya industrier. Brad Stone fångar hans passion och briljans i denna välresearchade och övertygande biografi”, säger Walter Isaacson, författaren till Steve Jobs-biografin.

Boken innehåller en rad underhållande anekdoter, som när Bezos – som för övrigt uttalas ”bejzos” – själv packade böcker på kontoret på golvet och slog i en klocka för varje enskild beställning som kom in.

Kundfokus, innovation och långsiktighet

Då Bezos framgångsstrategier brukar sammanfattas är det tre punkter som alltid återkommer: totalt kundfokus, alltid innovation, och långsiktighet. 

Men i boken berättas om fler strategier och inte lika uppenbara metoder som Bezos använt sig av för att bygga Amazon. Beställ boken här redan idag till dig själv – eller som en julklapp. Breakits läsare får specialpriset 169 kronor (ordinarie pris 199 kronor). 

Kop Jeff Bezos-boken till specialpris – speciellt för Breakits läsare

Läs fler artiklar
LÄS MER