Premiär för nya filmen Steve Jobs – vinn exklusiva biljetter här

Tävling
Premiär för nya filmen Steve Jobs – vinn exklusiva biljetter här

Breakit

Den 22 januari är det premiär för filmen om Apple-grundaren Steve Jobs. Nu kan du vinna exklusiva biljetter till filmen här på Breakit.

Vill du gå på den nya filmen Steve Jobs, som handlar om den bortgångne Apple-grundarens liv? Allt du behöver göra är att svara på följande fråga: Vad heter Apples medgrundare? 

Svaret mejlar du till tavling@breakit.se tillsammans med ditt namn och din postadress. Vi väljer därefter ut fem vinnare som får två biljetter var. Biljetterna, som gäller på alla orter där filmen visas, skickas därefter hem till vinnarna.

Du behöver inte använda dina biljetter på premiärdagen utan de fungerar så länge filmen visas på bio.

Genom att delta i tävlingen, som är helt kostnadsfri, kommer du per automatik att skrivas upp på Breakits nyhetsbrev. Om du vill avregistrera dig i efterhand går det att göra.

Om filmen

Filmen om Steve Jobs liv är regisserad av den oscarbelönade regissören Danny Boyle. Aaron Sorkin har skrivit manus baserat på Walter Isaacsons bästsäljande biografi. 

I huvudrollen som Steve Jobs ser vi Michael Fassbender och Oscarbelönade Kate Winslet spelar Macintosh tidigare marknadschef Joanna Hoffman. På rollistan återfinns även Seth Rogen och Jeff Daniels.

Filmen har hittills vunnit två stycken Golden Globes.

Läs fler artiklar
LÄS MER