Scaleupvecka – du får rabatt hela veckan!

Breakits konferenser Scaleup Day
Scaleupvecka – du får rabatt hela veckan!

Anna Stenberg, Petter Stordalen och Jan Carlzon är några av talarna på Scaleup day 2019. Bilden är ett montage. Foto: Press

Nu kör vi scaleupvecka på Breakit! Du får rabatt till årets vassaste tillväxtdag hela veckan – och ju tidigare du bokar desto mer rabatt får du. Spana in de tunga programmen och boka din biljett till Stockholm, Göteborg eller Malmö idag!

Hur går man egentligen från startup till scaleup – på riktigt? Vad kan vi lära oss av de entreprenörer och företagsledare som redan gjort resan – både gällande framgångar och misslyckanden? 

Förra året lanserade vi på Breakit Scaleup day för allra första gången. Vår vision var att skapa Sveriges vassaste tillväxtdag för alla entreprenörer och startups som är som oss själva – och vill ta steget till att bli en scaleup. Det blev en stor succé och vårt mest populära event någonsin. Och i år brassar vi på ännu mer – förutom att ha vässat till konceptet ytterligare så kör vi även för första gången i Göteborg och Malmö också. 

Och vi har bjudit in de allra vassaste entreprenörerna som verkligen själva gjort resan, och som ärligt och öppet berättar om sina viktigaste lärdomar och största misstag. Vad sägs om hotellkungen Petter Stordalen, ledarskapslegendaren Jan Carlzon eller superinfluencern Margaux Dietz? Även techprofiler som Jenny Hermansson på Spotify, Ola Sars på Soundtrack Your Brand, Patrik Arnesson på Football Addicts och multientreprenören Henrik Persson Ekdahl delar med sig av sina erfarenheter. Spana in alla grymma talare här!

Så är du taggad på att på riktigt ta ditt bolag till nästa nivå så ska du boka biljett nu! Denna vecka har vi nämligen scaleupvecka på sajten och kör rabatter* varje dag. Men självklart gäller det att vara snabb – platserna är begränsade och ju tidigare du bokar desto mer rabatt får du.

Här ser du rabatterna för hela veckan:

Måndag-tisdag 16-17 sept: 50% rabatt*

Onsdag-torsdag 18-19 sept: 30% rabatt*

Fredag-söndag 20-22 sept: 20% rabatt*

* Vid köp av dessa rabatterade biljetter ingår inte frukost, mingel med bubbel efteråt och bordsplacering med andra tillväxtbolag. Vill du ha detta gäller fullpris.

Boka din biljett till Scaleup day Stockholm här! 

Boka din biljett till Scaleup day Göteborg här!

Boka din biljett till Scaleup day Malmö här!

Varmt välkommen på Sveriges vassaste tillväxtdag!

Läs mer

Bambuser var spekulant på Hero – som sedan Klarna köpte upp i stället

Let's deal-grundarens största utmaningar – och bästa entreprenörstips

Toppchefen Knut Frängsmyr lämnar Klarna – sitter på stort aktieinnehav

Läs fler artiklar
LÄS MER