Gör raketkarriär – nu tar hon över Breakits eventavdelning

Breakit Karriär
Gör raketkarriär – nu tar hon över Breakits eventavdelning

Olivia Lindström

Stefan Lundell

Medgrundare och reporter

Olivia Lindström ska få Breakit att växa ännu snabbare.

Event och konferenser blir en allt större och viktigare del av Breakits affär. Under senaste året har omsättningen ökat kraftig och nu ska Olivia Lindström få den att växa ännu snabbare.

Den 25-åriga skånskan har gjort en riktig raketkarriär här hos oss på Breakit. För knappt ett år sedan anställdes hon på eventavdelningen och redan nu tar hon alltså steget upp och blir chef för hela verksamheten.

“Ja, ibland går det undan och det är fantastiskt kul att få det här förtroendet”, säger Olivia Lindström som redan på gymnasiet fångades av magin att arrangera ett riktigt bra event:

“Då anordnade jag avslutningsbalen och upplevde spänningen och euforin som kommer när deltagarna är taggade, allting klaffar och du känner att du skapat ett minne som i bästa fall varar för livet. Så vill jag att alla Breakits event ska vara”.

Camilla Björkman, affärsutvecklingschef, är riktigt nöjd med sin chefsrekrytering:

“Det känns alltid extra roligt när man kan rekrytera chefer från den egna organisationen. Olivia har visserligen bara varit knappt ett år hos oss men hon har verkligen utvecklats på ett fantastiskt sätt under den tiden och jag är helt övertygad om att hon kommer uträtta stordåd som eventchef”.

Höstens stora utmaning för Olivia Lindström och de andra i eventteamet blir Scaleup day som vuxit till ett event i tre städer (Stockholm, Malmö, Göteborg).

“Det blev en riktig succé förra året i Stockholm och det är superkul att vi nu expanderar eventet ut i fler städer. Jag tycker själv att vi fått ihop ett grymt bra program – nu gäller det bara att få ut det budskapet till alla som borde köpa en biljett”, säger Olivia Lindström.

Läs fler artiklar
LÄS MER