Häng med Breakit bakom kulisserna i Almedalen

Breakit spelbranschen Tech
Häng med Breakit bakom kulisserna i Almedalen

Almedalen

Breakit

Breakits redaktion ger dig de hetaste samtalen och panelerna från Almedalsveckan.

Idag kickar Almedalsveckan igång och i Breakits trädgård på Slottsterassen 16 i Visby blir det som vanligt mängder med heta samtal och paneler.

Bland deltagarna på scenen under måndagen hittar vi exempelvis astronauten Christer Fuglesang, Svenska spels koncernchef Patrik Hofbauer, Ishtar Touailat som är AI och Innovationschef på Techbuddy, Facebooks Sverigechef Sam Rihani och Nordic Tech Houses innovationschef Carolin Solskär. 

Om ni av olika anledningar inte har möjlighet att närvara kommer det så klart att publiceras texter med utvalda godbitar på sajten under dagen.

Ni kommer också att kunna hänga med oss i våra sociala medier. På Twitter och kanske framför allt Instagram kommer vi att bjuda er både på sånt som händer bakom kulisserna och spetsiga citat från scenen.

Hela programmet med alla intervjuer och paneler hittar ni här.

Kanske blir det även en och annan livesändning under dagen. Så följ oss gärna på Instagram för att få en notis när vi går live!

Måndagens paneldebatter och intervjuer presenteras tillsammans med vår partner Play'n GO.

På tisdag gästas Breakits trädgård av tunga profiler som hotell-miljardären Petter Stordalen, Jarno Vanhatapio, grundare av retail-raketen NA-KD, Spotifys HR-chef Katarina Berg, Trustlys COO Sara Berg och Jenny Hermanson, nordisk vd på Spotify. Bara för att nämna några. 

Läs fler artiklar
LÄS MER