Nu tar vi framtidens handel till nästa nivå på succéeventet Retail tech 2019

e-handel Breakits konferenser Retail tech 2019
Nu tar vi framtidens handel till nästa nivå på succéeventet Retail tech 2019

Bild från förra årets Retail tech och Breakits Camilla Björkman som modererade. Foto: Jonas Borg och Unsplash

Retail tech 3.0 – nu tar vi framtidens handel till nästa nivå när vi i höst är tillbaka med vårt succéevent Retail tech för tredje året i rad. Boka en early bird-biljett redan idag!

Retail och e-handelsbranschen är stekhet och i stark förändring. Aldrig har det funnits så många som erbjuder liknande produkter och marknadsför dem på liknande sätt. Så hur gör man för att bygga ett framgångsrikt varumärke och e-handel idag och i framtiden?

Vad gör de som lyckats bäst och vad kan du lära dig av dem? Vilka är de viktigaste trenderna du behöver känna till – och hur lyckas du med dem i praktiken? Och hur ska startup- och e-handelsbolagen egentligen ställa om för att lyckas med framtidens handel? Svaren tar vi reda på när vi i höst är tillbaka med Retail tech för tredje året i rad – denna gång med ännu vassare program och utformning. 

Tillsammans går vi till botten med:

  • Hur du bygger ett starkt varumärke som retail- och e-handelsbolag 2020 – oavsett om du skapar en egen produkt eller vill utveckla din e-handel
  • Mycket snack om Kina – hur tar du det bästa från e-handelns föregångsland till ditt företag?
  • Personifiering, konsumentdata, ansiktsigenkänning, micro-retailers. Mycket häftiga ord, men vad ska vi göra här och nu?
  • Optimera dina leveranser – från de hetaste spaningarna till företagen som lyckats bäst på området
  • Pengar och investeringar – årets viktigaste affärer inom retail och e-handel och vad du kan lära dig av dem

Vi djupdyker i frågorna ovan, samtidigt som du som deltagare får lära dig av konkreta case där vi valt ut ett gäng entreprenörer som delar med sig av sina lärdomar kring byggandet av en lyckad e-handel. Dessutom får du träffa de hetaste startupsen, investerare och självklart kollegor i branschen. Det blir rejält med tid till diskussion och nätverkande. 

Programmet släpps löpande efter sommaren, men vi kan redan nu avslöja att vi har en hel del tunga branschprofiler spikade. Håll utkik på eventsajten för att hålla dig uppdaterad. 

Varmt välkommen till Sveriges hetaste retail- och e-handelsevent – boka din biljett här!

Tid: kl 08.30-16.00 den 12 november 2019.

Plats: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm.

Boka din early bird-biljett här!

PS: Vi söker fler partners till Retail tech 2019! Kontakta Breakits projektledare Olivia Lindström på olivia@breakit.se

Partner:

 

 

 

Läs fler artiklar
LÄS MER