Premiär för nya Future of credit-eventet med fokus på B2B

fintech Breakits konferenser Future of credit – B2B edition
Premiär för nya Future of credit-eventet med fokus på B2B

Bilder från Breakit Fintech – Future of credit 2019. Foto: Unsplash och Dennis Erixon

I höst är vi tillbaka med ett nytt fintech-event – denna gång med fullt fokus på lån och finansiering inom B2B. Missa inte Future of credit – B2B edition den 18 september!

Vårt succéevent Breakit Future of credit är tillbaka i höst – denna gång med fullt fokus på lån och finansiella tjänster för företag, ett ämne som har varit väldigt efterfrågat bland våra eventdeltagare. 

Små och medelstora företag driver tillväxten i Sverige – och för att växa behöver de krediter. Samtidigt har marknaden för företagsfinansiering varit tekniskt underutvecklad, med en hög grad manuell hantering – vilket i sin tur lett till att bankerna fokuserar mest på att ge lån till storbolag. 

De senaste åren har det dock lanserats en rad uppstickare som tar sig an finansiella företagstjänster på ett nytt sätt – med automatiserade processer och mer användarvänliga gränssnitt. Det handlar dels om nya företagslån, factoring, leasing och andra krediter – men också om praktiska digitala verktyg som minskar den administrativa arbetsbördan för växande företag. 

För att ge branschens beslutsfattare en fördjupad bild av den här utvecklingen lanserar vi nu Future of credit – B2B edition, ett event helt inriktat på företagsmarknaden för lån och finansiella tjänster. 

Under en halvdag får du som deltagare får med dig inspiration, affärsnytta och handfasta tips att ta med dig tillbaka till kontoret.

Boka din early bird-biljett till Future of credit – B2B edition här! Till och med den 23 juni har vi early bird-rabatt.

Under dagen går vi bland annat igenom teman som:

  • Hur bygger man en lönsam digital modell för att ge krediter även till småföretag, utan att skapa en massa manuellt extraarbete? Hur har fintech-företag löst det konkret med automatisering?
  • Långa lån, korta lån, factoring, leasing och företagskort – krediter för företag finns i många former. På vilket område sker det just nu mest innovation? Och vilket område är mest underutvecklat – och har därmed minst konkurrens?

  • Priset för att marknadsföra lån och finansiering digitalt har rusat i höjden det senaste året. Vilka aktörer har på ett smart sätt lyckats få ner sin kundanskaffningskostnad, och hur?

  • Krav på hållbarhet får allt mer påverkan på allt från allokering av investeringar till talangers val av arbetsplats. Hur kan fintech-branschen bidra till ett mer klimatsmart näringsliv?

Självklart blir det även nätverkande med branschkollegor, fintech-startups och investerare.

Breakit Future of credit – B2B edition går av stapeln den 18 september på Scandics hotell Downtown Camper i Stockholm. Breakits grundare och fintech-expert Olle Aronsson leder. Övriga programmet uppdateras löpande – håll dig uppdaterad på eventsajten.

Passa på att boka innan midsommar då vi har early bird-pris! Självklart har vi även grupprabatter om ni är fler som vill gå.

Läs fler artiklar
LÄS MER