Säkra din plats till Breakits event Future of credit – nu med fokus på B2B

fintech Breakits konferenser Future of credit – B2B edition
Säkra din plats till Breakits event Future of credit – nu med fokus på B2B

Bilder från Breakit Fintech – Future of credit 2019. Foto: Unsplash och Dennis Erixon

Den 18 september i Stockholm är det dags för Breakits nya fintech-event – denna gång med fokus på lån och finansiering inom business-to-business. Säkra din plats nu – varmt välkommen!

Små och medelstora företag driver tillväxten i Sverige – och för att växa behöver de krediter. Samtidigt har marknaden för företagsfinansiering varit tekniskt underutvecklad – vilket i sin tur lett till att bankerna fokuserar mest på att ge lån till storbolag.

De senaste åren har det dock lanserats en rad uppstickare som tar sig an finansiella företagstjänster på ett nytt sätt – med automatiserade processer och mer användarvänliga gränssnitt. Det handlar dels om nya företagslån, factoring, leasing och andra krediter – men också om praktiska digitala verktyg som minskar den administrativa arbetsbördan för växande företag. 

För alla som jobbar inom denna nisch lanserar vi nu Future of credit – B2B edition, ett event helt inriktat på företagsmarknaden för lån och finansiella tjänster.

Boka din biljett till Future of credit – B2B edition här!

Under en halvdag får du som deltagare med dig inspiration, affärsnytta och nya kontakter. Vi går bland annat igenom:

  • Hur bygger man en lönsam digital modell för att ge krediter även till småföretag, utan att skapa en massa manuellt extraarbete? Hur har fintech-företag löst det konkret med automatisering?
  • Långa lån, korta lån, factoring, leasing och företagskort – krediter för företag finns i många former. På vilket område sker det just nu mest innovation? Och vilket område är mest underutvecklat – och har därmed minst konkurrens?

  • Priset för att marknadsföra lån och finansiering digitalt har rusat i höjden det senaste året. Vilka aktörer har på ett smart sätt lyckats få ner sin kundanskaffningskostnad, och hur?

  • Krav på hållbarhet får allt mer påverkan på allt från allokering av investeringar till talangers val av arbetsplats. Hur kan fintech-branschen bidra till ett mer klimatsmart näringsliv?


Breakit Future of credit – B2B edition går av stapeln den 18 september på Scandics hotell Downtown Camper i Stockholm. Moderatorer är Ronja Koepke, entreprenör och investerare, och Olle Aronsson, Breakits medgrundare och fintech-expert.

Se program och talare här – och säkra din biljett! Självklart har vi även grupprabatter om ni är fler som vill gå.

Huvudpartner:

Partner:

Läs fler artiklar
LÄS MER