Sök

Annonssamarbete med LIVSDAL

Investera med dubbel impact – renare luft i städerna plus en boost för klimatet

Livsdal

Livsdals luftrenare har en prisbelönt design, som är tänkt att funka bra i vardagsrummet. Här bredvid de bägge grundarna, de svenska bröderna Murray.

Breakit

Breakit

Luftföroreningar är ett av planetens absolut största hälsoproblem. Det svenska teknikbolaget Livsdal har tagit fram världens mest effektiva luftrenare för konsumentbruk. Nu kan du investera i bolaget – som donerar 2 procent av kapitalet till klimatkompensation.

Klicka här för att läsa mer och investera med dubbel impact i Livsdal. När du investerar donerar bolaget 2 procent av den investerade summan till GoClimateNeutral.

Peking, Los Angeles, Mumbai – några av världens största städer. Alla har de ett enormt problem med luftföroreningar från trafiken, som skadar både människor och miljö.

De svenska entreprenörerna bakom Livsdal genomför nu en nyemission, för att kunna expandera med sin avancerade luftrenare i premiumsegmentet. Kapitalrundan stänger 4 juni.

“Vi använder de bästa filter vi har kunnat få tag på. Du kan köpa en billig luftrenare på stan, men då klarar den inte av att fånga upp de minsta, farligaste partiklarna som kommer från trafiken. Det klarar vår produkt vilket vi faktiskt är ensamma om”, säger medgrundaren Tobias Murray.

Efter fem års produktutveckling har bolaget nu börjat sälja och marknadsföra sina luftrenare. Produkten säljs redan idag bland annat på det exklusiva brittiska varuhuset Harrods.

Klicka här för att läsa mer och investera med dubbel impact i Livsdal. När du investerar donerar bolaget 2 procent av den investerade summan till GoClimateNeutral.

Fullständiga kampanjvillkor återfinns här.

Läs mer