Sveriges nyhetssajt om startups växer - kom och jobba med oss!

Sveriges nyhetssajt om startups växer - kom och jobba med oss!

Foto: Robin Flodén

Breakit

Breakit har på bara nio månader gått från ingenting till en självklar nyhetskanal för den svenska techindustrin och alla som är intresserade av innovation, affärer och entreprenörsskap. Nu söker vi fler journalister.

Hittills har det varit en fantastiskt rolig resa! Vi har hunnit bli ett sammansvetsat gäng på fem personer som sitter i mysiga lokaler centralt i Stockholm. Vi är så klart stolta över vad vi har byggt upp så här långt – men vi är långt ifrån nöjda.

Vi vill bli ännu större. För att ta Breakit till nästa nivå söker vi 1-2 journalister på heltid till vår redaktion. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar varmt sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Vi tror att du passar in på följande beskrivning.

  • Du älskar att hitta egna nyheter och är en säker skribent som kan ta dig an så väl en rak nyhetstext som ett längre reportage.
  • Du lockas av att utvecklas inom en snabbväxande digital startup. Vår organisation är liten och beslutsvägarna korta. Du kommer därmed att ha stor möjlighet att själv vara med och påverka innehåll och driva egna projekt.
  • Du är intresserad av innovation, affärer och entreprenörsskap. Förkunskaper i ämnet är meriterande - men viljan att lära sig mer är viktigast.
  • Du får gärna ha erfarenhet av digitalt nyhetsarbete.
     

Passar du in på beskrivningen ovan? Mejla till jobb@breakit.se

Om Breakit

Breakit är Sveriges nyhetssajt om techbolag och startups. Bolaget grundades i januari 2015 av Stefan Lundell (tidigare Dagens industri), Olle Aronsson (tidigare Dagens industri) och Eric Gisaeus (medgrundare till Sveriges största digitala säljbolag Leeads och webbyrån Hyper Valley). Företaget ägs av grundarna, nyckelpersoner samt Staffan Perssons investmentbolag Swedia HighP.

Sajten har mer än dubblat sin trafik det senaste halvåret och når nu närmare 60.000 unika webbläsare i veckan. Breakit har ett innehållssamarbete med Svenska Dagbladet, som går ut på att Svd köper en del av Breakits artiklar.

Läs fler artiklar
LÄS MER