Cardi B kommer till Daniel Eks techkonferens Brilliant Minds

Brilliant Minds
Cardi B kommer till Daniel Eks techkonferens Brilliant Minds

Offset, Cardi B och Daniel Ek kommer alla till Brilliant Minds. Foto: Press

Jon Wahlqvist

Webbredaktör och Nyhetschef

Först Barack Obama – nu kommer även världsartisterna till Daniel Eks techkonferens Brilliant Minds.

Brilliant Minds är Spotify-grundaren Daniel Eks och Aviciis tidigare manager Arash  "Ash" Pournouris exklusiva event för världens techelit. 

Tidigare har vi kunnat berätta om att den förre amerikanska presidenten Barack Obama är en av talarna. Han har sällskap på den tunga talarlistan av bland annat Huffington Post-grundaren Arianna Huffington, skådespelaren och aktivisten Forest Whitaker, Snap-grundaren Evan Spiegel och skådespelaren Gwyneth Paltrow.

Nu ansluter dessutom musikvärldens riktiga jättar till Brilliant Minds. Superstjärnorna Cardi B och rapparen Offset från gruppen Migos ska vara med och prata om smarta hörlurar. Båda artisterna har investerat i hörlursbolaget Muzik som sysslar med just smarta hörlurar.

Backas av namnkunniga familjer

Brilliant Minds, med vd:n Natalia Brzezinski i spetsen, drivs sedan en tid tillbaka som en stiftelse, där Daniel Ek och Ash Pournouri är delägare och finansiärer.

Sveriges största finansfamiljer, familjerna Wallenberg,  Ax:son Johnson och Stena-familjen Olsson, backar numera också upp eventet. Även Kinnevik är med som partners. 

 

Läs fler artiklar
LÄS MER