Mål, mål och ännu flera mål – nu hyllas Ibrahimovic med egen sajt

Breakit - Mål, mål och ännu flera mål – nu hyllas Ibrahimovic med egen sajt

Foto Björn Lindgren / TT

Jon Mauno Pettersson

Nyhetschef

Alla mål som Zlatan Ibrahimovic har gjort genom karriären har sammanställts på en ny plattform.

Ikväll återvänder Sveriges starkast lysande fotbollsstjärna Zlatan Ibrahimovic, idag spelare i Paris Saint-Germain, till sin hemstad Malmö. I samband med återkomsten har världsstjärnan bland annat bokat hela torget Stortorget i Malmö, så att alla hans fans i staden ska kunna se matchen mellan hans PSG och Malmö.

Men för den som vill se mer än bara en match har nu även en sajt dedikerad till Zlatan Ibrahimovic växt fram. Den nya plattformen Zhowtime har sammanställt varenda mål som Zlatan Ibrahimovic har gjort i sin långa och målrika karriär.

Totalt sett handlar det om över två timmars tittande, som kan filtreras utifrån lag, säsong, måltyp och liga. 

”Det är med stor glädje som vi kan dela med oss av världens första och enda hemsida med varenda mål som Zlatan Ibrahimovic har gjort hittills”, skriver Zhowtime.

Exakt vilka som står bakom sidan framgår inte, men enligt TV4-profilen Patrick Ekwall är det två Malmökillar som utvecklat sajten, som uppges ha tagit över ett år att ta fram.

Hur det ser ut kring rättigheterna är dock en fråga som ännu inte har besvarats. Gissningsvis finns det ett antal rättighetsinnehavare där ute som inte helt uppskattar detta vackra målkalas.

Läs fler artiklar
LÄS MER