Bubbleroom stärker styrelsen inför omryktade noteringen

Bubbleroom e-handel
Bubbleroom stärker styrelsen inför omryktade noteringen

Aurore Belfrage, Susanne Holmström, Mattias Miksche.

Finwire / Breakit

Får in tunga profiler.

Boråsbaserade e-handelsbolaget Bubbleroom, som ryktas vara på väg till börsen, har tagit in nya styrelseledamöter. Detta för att "strategiskt rusta Bubbleroom för fortsatt tillväxt och expansion", uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Bubbleroom stärkte redan i mars ledningsgruppen med fyra nya personer. Då rekryterades bland annat en finanschef, en digitalchef och en logistikchef. Nu utökas även styrelsen med fyra nya ledamöter.

De nya ledamöterna är Susanne Holmström, nuvarande vd på Netonnet och tidigare privatmarknadschef på Trygg-Hansa, Mattias Miksche, entreprenör med mångårig erfarenhet från styrelsearbete i privata och publika bolag, däribland Sportamore, Avanza och Dustin, Aurore Belfrage, techprofil med mångårig erfarenhet från startup- och digitala verksamheter och Malin Strihagen, mångårig erfarenhet från brand management inom modebranschen, bland annat från Ralph Lauren.

Källor har för Dagens industri uppgivit att Bubbleroom är på väg till Stockholmsbörsen med sikte på att notera sig innan sommaren.

Läs fler artiklar
LÄS MER